024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Pak aan dat terras: keramische tegels

Hormes Tegels & Keukens 1 min. 17 april 2018

Keramische tegels voor buiten. De lente is begonnen en hoe! We kunnen weer buiten aan de slag. Je terras aanpakken? Kom dan eens kijken naar ons compleet vernieuwde assortiment keramische tegels voor buiten. Verkrijgbaar in veel populaire kleuren: zandbeige, hardsteen-look, koel-grijs en nog veel meer.

Een keramiek tegel als terrastegel is helemaal van deze tijd. Deze tegels zijn 2 cm dik en kunnen gelegd worden in een stevige zandondergrond. 

  • AM X-ROCK outdoor

Vergroot en verleng je woonkamer

De tegelseries voor buiten sluiten mooi aan op de binnentegels van onze showroom. Het is dus mogelijk om dezelfde tegel dus op je terras door te leggen! Zo creeer je een verlengde woonkamer en geeft een hele mooie uitstraling, Uiteraard zijn de keramische tegels voorzien van een antislip oppervlak met de hoogste antislipwaarde. Dat betekent dat de tegel niet glad wordt en dat is wel zo veilig. 

    

Onderhoudsvrij en andere voordelen

Wil je een onderhoudsvrije tuin? Een van de voordelen van keramische tegels is dat deze onderhoudsvrij zijn. Andere voordelen van een keramiek tegel voor buiten zijn:

  • Kleurecht, door en door geproduceerd
  • Kras- en slijtvast: krassen hebben geen kans
  • UV-bestendig: dus de tegel verkleurt niet
  • Maatvast: de maat is ook echt de maat
  • Vorst- en hittebestendig: van -50 tot +60 graden is geen enkel probleem

Onkruid, groene aanslag en reinigen

Bij het gebruik van het juiste voegmiddel blijft je stoep ook nog eens onkruidvrij. Een ander groot voordeel is dat groene aanslag vrijwel geen kans heeft te hechten op de dichte en “dubbelhard gebakken” tegels. De tegels zijn het beste te reinigen met water en een harde bezem. Reinigen met de hoge drukspuit wordt afgeraden.

Mocht je nog vragen hebben, kom dan langs in onze showroom en laat je informeren en inspireren.

Bezoek onze showroom


Hormes Tegels & Keukens 1 min. 17 april 2018