024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Kunststof kozijnen voor ieder project

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen voor je project? Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en bieden uitstekende isolatiewaarde. Bij Hormes Bouwmaterialen leveren we kunststof kozijnen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Ontdek de mogelijkheden bij ons!

Kunststof Kozijnen bij Hormes

Kunststof kozijnen zijn enorm veelzijdig. Je kunt kiezen uit vaste ramen, kantelkiep ramen, voor- en achterdeuren, openslaande deuren, schuifpuien en vouwwanden. En of je nu één of twintig kozijnen nodig hebt: voor elk project leveren we kozijnen op maat! Alles is mogelijk. Kunststof kozijnen zijn in veel stijlen en kleuren te kiezen en daarom voor ieder huis geschikt.   

In alle kleuren leverbaar

Kies zelf de kleur van het kozijn dat past bij de gewenste uitstraling van de woning. Zowel voor de buitenkant als de binnenkant is de kleur te bepalen. Ga je voor klassiek wit of modern antraciet? Of spreekt een houtlook met houtnerf meer aan? Je hebt keuze uit meer dan 100 kleuren, met of zonder houtnerf! 

Kunststof ramen, deuren, schuifpuien en vouwwanden

Wij kunnen alle soorten kozijnen in iedere afmeting op maat voor jouw project laten maken. Je kan rekenen op professioneel advies bij de ontwerpfase. Heb je een uitdagende klus? We zijn goed in oplossingen vinden, vooral als het niet standaard is. En we helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Of je nu kozijnen nodig hebt voor renovatie of voor nieuwbouw, voor elke klus is er een passend kozijn. 

Een ander belangrijk voordeel is dat we de kunststof kozijnen kunnen meeleveren met de andere bouwmaterialen. Dankzij de levering dat aansluit op jouw bouwstroom is er geen extra levering nodig of loop je geen vertraging op. Ook heb je alle benodigde bouwmaterialen in één levering in huis. Maak het makkelijk.

Kunststof Raamkozijnen

Je hebt zelf de keuze hoe de kunststof raamkozijnen eruit moeten komen te zien. Alle mogelijke combinaties zijn te bedenken bestaande uit een vast raam, een draaikiep raam en/of een valraam. Zelfs een rond kunststof kozijn behoort tot de mogelijkheden. De breedte en hoogte zijn zelf te bepalen. Zo stel je jouw kozijnen samen.

Kunststof ramen bieden het hoogste niveau van beveiliging, hebben een uitstekende geluidsisolatie en een garantie voor een soepele werking gedurende vele jaren. De ramen zijn beschikbaar in tientallen kleuren die perfect bij elke gevel passen en zowel een moderne als klassieke uitstraling geven.

Kunststof Deurkozijnen en voordeuren

Deuren en deurkozijnen behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We bieden meer dan 100 modellen deurpanelen die glad of met reliëf kunnen worden uitgevoerd. Denk bij een reliëf bijvoorbeeld aan groeven of Inox-afdekkingen. Sommige modellen bevatten beglazing in de deur. De deuren kunnen worden uitgevoerd met een aantal accessoires, die de veiligheidsklasse van de deur verhogen en hun esthetische waarde benadrukken.

Voordeuren

De kunststof voordeuren worden vervaardigd op basis van de populairste raam- en deursystemen. Daaronder vind je qua prijs aantrekkelijke basismodellen en energiebesparende premium modellen. De materialen waarvan de kunststof deuren worden vervaardigd zijn bewerkt met de allernieuwste productietechnologieën en de onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde producenten.

Beschikbare varianten
- systeem met aluminium drempel en thermische onderbreking
- systeem zonder drempel met neerwaartse afdichting
- met borstelaanvulling die het onderste vleugelgedeelte afdicht.

Een paar voorbeelden van voordeuren:

Model 2 Kunststof voordeurModel 8 kunststof voordeurModel 10 kunststof voordeurModel 12 kunststof voordeur

Alle varianten beschikken over een driepuntsschuifgrendel (vergrendeld met sleutel). Optioneel kunnen er aanvullende anti-inbraakbouten worden aangebracht. Vraag naar de mogelijkheden.

Kunststof Schuifpuien en Kunststof Vouwwanden

De schuiframen uit het aanbod zorgen voor een veilige realisatie van indrukwekkende raampartijen. Het is een ideale oplossing voor schuifpuien en balkonramen. We raden een aantal toevoegingen aan die de schuiframen extra eigenschappen geven en de bediening makkelijk en handig maken. 

Kozijnprofielen 

De kunststof kozijnen zijn te verkrijgen in 70, 85 en 120mm bouwdiepte. De kunststof kozijnprofielen zijn in drie varianten te bestellen:

 1. Vlak profiel
  Kozijnprofiel met een inbouwdiepte van 70mm  
 2. Half verdiept profiel
  Kozijnprofiel met een inbouwdiepte van 85mm
 3. Verdiept profiel
  Kozijnprofiel met een inbouwdiepte van 120mm  

Met of zonder aanslag?

Een kozijn met aanslag heeft rondom een lip. Afhankelijk van het profiel is deze lip 2cm (vlak en verdiept) of 1,5cm (half verdiept). Deze lip houdt het kozijn op zijn plaats als deze van buitenaf in de muur wordt gezet. De aanslag van het kozijn komt dan tegen het stelkozijn aan en wordt dan met schroeven vastgezet in het stelkozijn.

Bij een kozijn zonder aanslag wordt het kozijnprofiel tegen de buitenmuur aan geplaatst. De binnenkant van de buitenmuur fungeert dan als soort stelkozijn. Het kozijn wordt hier vastgezet in een spouwlat. 

Maatvoering bepalen

In geval van een kozijn met aanslag meet je de breedte en de hoogte in het gat van de buitenmuur. De dikte van het stelkozijn reken je niet mee. Wij adviseren je altijd de kortst gemeten afstand te gebruiken en reken daarbij een speling van 6-10mm.

Bij een kozijn zonder aanslag meet je de breedte en de hoogte in het gat van de binnenmuur, Ook hier gebruik je altijd de kortst gemeten afstanden en houdt je rekening met 6-10 mm speling.

Wij geven je graag adviezen voor het meten. Neem contact met onze specialisten op! 

Bestellen Kunststof Kozijnen

 1. Noteer breedte en hoogte in mm
 2. Kies het type profiel
 3. Bepaal met of zonder aanslag
 4. Kies kleur binnenkant
 5. Kies kleur buitenkant
 6. Kies type glas  
 7. Met of zonder ventilatierooster
 8. Met of zonder roeden

Kunststof kozijn kopen doe je bij Hormes Bouwmaterialen

Enthousiast geworden over onze kunststof kozijnen en benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw specifieke project? Neem contact met ons op voor advies en een prijsopgave/offerte. Wij zijn benieuwd naar jouw (ver)bouwplannen!

Maak een afspraak


Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..