024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Meer mogelijk met kunststof kozijnen

Hormes Bouwmaterialen < 2 min. 19 augustus 2021

Heb je kunststof kozijnen nodig voor je project? Dan ben je voortaan bij Hormes aan het juiste adres. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met kunststof kozijnen. Alles onder één dak: wel zo makkelijk!

  • Nieuw Kozijnen bij Hormes

Advies en maatwerk

Je kan rekenen op professioneel advies bij de ontwerpfase. Heb je een uitdagende klus? We zijn goed in oplossingen vinden, vooral als het niet standaard is. En we helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Of je nu een kozijn voor een dakkapel, een aanbouw of een complete woning nodig hebt: voor elk project leveren we kozijnen op maat. Er is heel veel mogelijk.

Kunststof kozijnen in vele varianten

Kunststof kozijnen zijn enorm veelzijdig. Je kunt kiezen uit vaste ramen, kantelkiep ramen, voor- en achterdeuren, openslaande deuren, schuifpuien en vouwwanden. 

Kleur en structuur

Naast de afmeting bepaal je zelf de uitstraling van de kozijnen. Je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren, indien gewenst met een houtnerfstructuur. Dankzij deze houtnerfstructuur ziet een kunststof kozijn eruit als een houten kozijn. Een authentieke uitstraling met de voordelen en gemakken van kunststof!

Ontdek de mogelijkheden

Inmeten en montage

Professionals kunnen zelf inmeten en monteren. Voor particulieren hebben wij een netwerk van professionals die we kunnen inschakelen voor de montage. Een ander belangrijk voordeel is dat we de kunststof kozijnen kunnen meeleveren met de andere bouwmaterialen. En wij zorgen ervoor dat de levering van de kozijnen aansluit op jouw bouwplanning. Dat voorkomt mogelijke vertraging in het bouwproces. Ook kan jij efficiënter werken doordat we alle benodigde bouwmaterialen kunnen combineren in één levering. Dat maakt het makkelijk en duurzamer.  

Voordelen van kunststof kozijnen

  • duurzaam
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen!)
  • hoge isolatiewaarde
  • inbraakwerend

En bij Hormes kan je rekenen op:

  • ruime keuze in kleur en afwerking
  • kozijnen op maat naar je eigen ontwerp
  • uitstekende kwaliteit en een goede prijs
  • levering met de bouwstroom mee 

Inspiratie Kunststof kozijnen

Blader door de foto's en doe inspiratie op voor je eigen project:

Kunststof Kozijnen met RoedenModern woonhuisKunststof Kozijnen Hormes Boumaterialenluik met kantelkiepSchuifpuiKunststof Kozijnen Hormes Boumaterialen

 


Kunststof kozijnen koop je bij Hormes Bouwmaterialen

Enthousiast geworden over onze kunststof kozijnen en benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw specifieke project? Neem contact met ons op voor advies en een prijsopgave/offerte. Wij zijn benieuwd naar jouw (ver)bouwplannen!

Vragen of meer informatie?


Hormes Bouwmaterialen < 2 min. 19 augustus 2021

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..