024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Verf in alle kleuren te mengen

Met de verfmengservice van Hormes heb je altijd de kleur verf die jij wilt hebben. 

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Er zijn heel veel kleuren en kleurcombinaties te onderscheiden. Wist je dat je door bepaalde muren een kleur te geven de kamer optisch breder of langer lijkt? Wij kunnen je advies geven over welke kleuren je het beste kunt combineren en welke ruimtelijke effecten je kan bereiken met kleuren. Door de kleuren op onze unieke lichtwand te leggen krijg je een beeld hoe de kleur in het donker eruit ziet of juist in het licht. Zo maak jij de beste keuze! Wij verkopen en mengen de merken Goeie®, Global Paint, SPS, Hoeka en Koopmans. 

Voor iedere klus de juiste verf in de juiste kleur

Met ons assortiment professionele verven van Global Paint, SPS, Hoeka en ons huismerk Goeie® is verf te mengen in verschillende verfsoorten. Grondverf, muurverf, sierpleister, primers, beits en lakken zijn in de alle gewenste kleuren te mengen. Onze verfmengmachines kunnen meer dan 50.000 verschillende kleuren mengen.

Goeie® Verf mengen

Goeie® Verf! Met ons huismerk assortiment garanderen we kwaliteitsverf tegen een betaalbare prijs. Van grondverf tot aflak. Ontdek het complete Goeie® assortiment in de bouwmarkt

Alle gewenste kleuren mogelijk

Wij mengen verf in de kleuren van alle bekende merken. Tevens zijn alle RAL en NCS (Natural Color System) kleuren te mengen.

Lichtwand

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Er zijn heel veel kleuren en kleurcombinaties te onderscheiden. Wist je ook dat je door bepaalde muren een kleur te geven de kamer optisch breder of langer lijkt. Wij kunnen je advies geven over welke kleuren je het beste kunt combineren en welke ruimtelijke effecten je kan bereiken met kleuren. Door de kleuren op onze unieke lichtwand te leggen krijg je een beeld hoe de kleur in het donker eruit ziet of juist in het licht. Zo maak jij de beste keuze! 

Speel met licht in onze showroom

Door de kleuren op onze unieke lichtwand te leggen krijg je een beeld hoe de kleur in het donker eruit ziet of juist in het licht. Zo maak jij de beste keuze!

Werkwijze verf mengen

  • Kom langs in onze bouwmarkt
  • Kies de kleur met behulp van de kleurkaarten of onze adviseurs staan voor je klaar voor advies
  • Kies de het merk en verfsoort
  • Kies de hoeveelheid
  • De machine doet zijn werk terwijl je wacht of je materialen bij elkaar shopt

Verf bijbestellen?

Bewaar de kleurcode die we op het product plakken. Dan is het altijd mogelijk om de kleur nog eens te laten mengen. 

Bestellen

Wil je niet wachten? Vaste klanten en klantkaarthouders van Hormes bestellen makkelijk via een mail aan onze bouwmarkt.We zorgen dan dat de bestelling klaarstaat op het moment dat jij dat graag wilt (in overleg).

Bezoek de bouwmarkt


Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..