024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Hormes Bouwmarkt introduceert SPS

Hormes Bouwmarkt < 1 min. 25 oktober 2019

De producten van SPS zijn nu ook bij Hormes verkrijgbaar. De toevoeging van het merk SPS breidt de keuze voor de professionele schilder uit met een kwalitatief hoogstaand product met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

  • NIeuw SPS bij Hormes

SPS is een merk met relevante productlijnen voor professionele schilders. De veelzijdige, specialistische producten van SPS zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en vormen een compleet assortiment bestaande uit primers, lakken, voorbehandelingsproducten en muurverven.

SPS verf

SPS is fabrikant van een complete lijn sierpleisters, muurverven en lakken. Voor de schilder en stukadoor heeft SPS heeft verschillende producten in het assortiment. Hormes heeft lakken en primers van SPS voor de schilder in de bouwmarkt op voorraad, andere producten zijn op bestelling leverbaar. SPS is een professioneel merk. Geschikt voor zowel de professional als de doe-het-zelver. De producten hebben een uitstekende kwaliteit en zijn in vergelijking met andere professionele merken aantrekkelijk geprijsd. 

Proberen? profiteer van de introductiekorting


Hormes Bouwmarkt < 1 min. 25 oktober 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..