024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Over Hormes

Haal het bij Hormes

Hormes bestaat al meer dan 100 jaar! Jouw veelzijdige partner voor duizend-en-één klussen. In de ruime regio zijn we een vertrouwd adres voor zelfs de meest kritische klussers en vakmensen. Want Hormes helpt. Waar het maar kan. Van professional tot particulier. Van zzp’er tot bouwbedrijf. Met advies dat jouw werk makkelijker, mooier én efficiënter maakt. Van keuken tot kantoor. Van veranda tot villa…en nog veel meer. Daarom: haal het bij Hormes.

Snel shoppen & selecteren

Bij Hormes kom je ogen tekort. Tegelijkertijd is jouw tijd kostbaar. Dus delen wij ons assortiment op in drie handige segmenten: Hormes Bouwmaterialen, Hormes Bouwmarkt en Hormes in Huis. Dat shopt en selecteert lekker snel en handig. Voor je het weet ben je aan de slag.

Zonder dralen al je materialen

Met onze ruime keuze regel je met slechts één keer aanrijden alle materialen voor je klus. Van bouwmaterialen, plaatmaterialen, deuren en (project)keukens tot en met tegels, ijzerwaren, gereedschappen en meer. Plus ook nog PVC- & laminaatvloeren, garderobe-, inbouw- en maatwerkkasten, deuren & deurbeslag en zonwering. En tja, als je er toch bent? Waarom elders kijken voor aluminium & kunststof kozijnen, badkamers & sanitair, bijkeukens en woonmeubelen?

Al jouw uitdagingen zetten we samen snel ‘in de steigers’

Hormes is nuchter, net als jij. Want op bluf kun je niet bouwen. Tegelijkertijd brandt de passie in ons hart voor jouw uitdaging. Dus leveren we service die altijd een grote stap verdergaat dan de kleine lettertjes. Met kwaliteit die jij jezelf of jouw klant prima kunt garanderen. Problemen? Die zien we niet. Wel kansen om zelfs jouw lastigste uitdagingen snel en succesvol ‘in de steigers’ te zetten.

Onze medewerkers zijn jouw gespecialiseerde collega’s

Elke medewerker bij Hormes is een specialist. Geen wegwuiver naar de zoveelste verre stelling, maar een positieve en professionele meeloper die samen met jou je inkooplijst maximaal efficiënt afwerkt. Met adviezen waarvan je direct denkt: die moet ik onthouden.

Klussen zonder plussen: altijd binnen je begroting

En ja, ook je budget koesteren wij. Onze inkopers koppelen kwaliteit aan een sterk kostenbesef. Dat noemen we ‘Klussen zonder Plussen’. Daarmee blijf je altijd binnen je begroting. Ken je ons huismerk Goeie® al? Gewoon goeie klusmaterialen tegen scherpe prijzen!

Waarom is het makkelijk zaken doen met Hormes?

  • Een breed assortiment op klus gesorteerd
  • Vakkundig en praktisch advies door specialisten
  • Bezorging 'Just in Time' met eigen vervoer
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Duidelijke communicatie
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Hoog serviceniveau om jou de klus te laten klaren
  • Partner in de keten

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..