024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Disclaimer

Bij het maken van onze website is de grootst mogelijke zorg en aandacht betracht. De informatie op onze website wordt regelmatig geactualiseerd. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Wijzigingen kunnen ten alle tijden zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Aan de teksten kunnen géén rechten worden ontleend. Geconstateerde onvolledigheden en/of fouten kunt u melden aan: communicatie@hormes.nl

Aansprakelijkheid
Hormes Bouwmaterialen BV is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op hormes.nl zouden voorkomen. Hormes Bouwmaterialen BV is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de hromes.nl zijn gelinkt.

Databescherming/persoonsgegevens
Zie onze Privacy verklaring

Kwaliteit van de informatie
Hormes Bouwmaterialen BV bewaakt de kwaliteit en integriteit van de informatie welke op onze website staat vermeld. Hiertoe hebben wij passende technische en beheerprocedures geïmplementeerd om de informatie nauwkeurig, actueel en compleet te houden. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld.

Copyright:
Alle vormgeving, tekst en beelden op de Hormes website(s) zijn het copyright van Hormes Bouwmaterialen BV. Bezoekers hebben toestemming om delen van de site voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik elektronisch te kopiëren of te printen. Al het digitale materiaal in deze site mag niet zonder schriftelijke toestemming van Hormes Bouwmaterialen BV worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Aanvragen voor toestemming dienen te worden gericht aan communicatie@hormes.nl.

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..