024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Op maat voor ieder project

Voor ieder project en budget bieden wij een oplossing op maat. Hormes heeft keukenoplossingen voor de sociale huursector met duurzame, eenvoudige en betaalbare keukens. Maar ook keukens van luxe kwaliteit en met een luxe uitstraling. Voor zowel koop- als huurwoningen. De keuken is onze zorg! 

Wij werken met jou samen in het project. We ontvangen kopers of huurders en begeleiden hen bij de keuze van hun keuken. Binnen de vastgestelde kaders nemen wij alles met de eindgebruiker door, bepreken eventueel meerwerk en zorgen voor de (financiële) afwikkeling daarvan. Als projectleider heb je bij ons altijd één vast contactpersoon die van het hele project op de hoogte is.  

Voor corporaties

Huurwoningen vragen om functionele, praktische en duurzame keukens met minimaal onderhoud en een maximale levensduur. Hormes begrijpt dat. De keukencollectie is breed en af te stemmen op ieder budget. 

Nadat het project duidelijk in kaart is gebracht komt het moment dat huurders keuzes mogen maken. We kunnen dit traject volledig uit handen nemen! Binnen de vastgestelde kaders noteren wij de keuzes van bewoners en bespreken indien wenselijk het meerwerk. De financiële afwikkeling van het meerwerk regelen we ook meteen met de bewoners. Het meerwerk wordt direct bij ons in de showroom afgerekend. En dat biedt zekerheid. Wij bespreken alle apparatuur en wij regelen verder alles. De keuken zoals besproken wordt volgens planning en just-in-time geleverd. 

Groot voordeel is dat Hormes ook een tegelafdeling heeft. Wij kunnen daarom tegels leveren voor de renovatieprojecten van keukens, badkamers en toiletten. Daarnaast leveren we desgewenst ook het sanitair.  

Onze ervaring in tegels en keukenprojecten zetten wij al jaren in voor woningcorporaties Woonwaarts en Talis.  

Voor projectontwikkelaars 

Hormes is partner in het bouwproces bij de ontwikkeling van woningen, recreatievastgoed, appartementencomplexen of zorginstellingen. Hierbij ontzorgen wij zoveel mogelijk. Onze vakmensen staan voor je klaar. We zorgen snel voor een duidelijke offerte, zodat je verder kan. Onze keukencollectie is breed: van standaard tot luxe, compact tot eiland. Geen project is hetzelfde. Daarmee garanderen wij de gewenste kwaliteit met een maximale uitstraling voor ieder project. 

Wij ontvangen de eindgebruikers (kopers of huurders) natuurlijk graag in onze showroom om de keuken door te nemen en alle wensen te inventariseren. Indien gewenst werken wij alles op tekening uit. Wij kunnen grote aantallen keukens snel en probleemloos uitwerken, bestellen en leveren. Waar je wilt, wanneer je wilt en op de tijd die we afspreken. 

We maken het je in een verkoopproces al makkelijk. We kunnen bespreken hoe kopers over de mogelijkheden worden geinformeerd. Heb je communicatiemiddelen nodig of heb je andere ideën. Wij denken met je mee. Wil je een project bespreken?

Maak een afspraak

Voor aannemers

Als vakman wil je bezig zijn met de bouw en de realisatie van het plan. Het moet tegenwoordig gewoon perfect zijn. Dat snappen wij maar al te goed. Snel, foutloos en makkelijk te monteren. Je stuurt jouw klant door naar onze showroom. Aan de hand van de plattegrond van de woning en de wensen van de klant maken onze medewerkers een 3D-ontwerp en een technische werktekening van de keuken waarmee je als vakman aan de slag kunt. Zonder zorgen kan jij dus verder en wij regelen de rest.  

Je blijft zelf de regie houden en bent zelf verantwoordelijk voor de maatvoering en de plaatsing van de keuken. Dat betekent kwaliteit gegarandeerd!

Meer informatie? Maak een afspraak!


Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..