024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Mosa. Panel kiest Hormes als logistiek partner

Hormes In Huis 2 min. 27 juni 2019

Tegelwerk van badkamer, keuken en toilet snel renoveren met behoud van kwaliteit? Mosa. Panel is een innovatief wand- en vloersysteem waarmee tegelwerk zonder (al te) veel overlast gerenoveerd kan worden. Hormes Bouwmaterialen B.V. is vanaf 1 juli 2019 één van de drie logistiek partners in Nederland van Mosa. Panel.

  • Mosa panel wand plaatsen

In een strakke projectplanning is de logistiek belangrijk. Materialen moeten op tijd op het project geleverd worden, zodat de vakman direct aan de slag kan. Hormes Bouwmaterialen levert de Mosa. Panels conform projectplanning en bouwt voorraad op aan de hand van deze planning zodat er zeker geen vertraging kan ontstaan. Als logistiek partner begeleiden wij het project van A tot Z.  Van keuzebegeleiding van de bewoners tot het bestellen en het leveren van de Mosa. Panels.

Makkelijk, waterdicht en modulair systeem

Mosa Panel is opgebouwd op een waterdichte Wedi® plaat. Mosa tegels worden met Eurocol tegellijm industrieel op deze plaat verlijmd en afgewerkt met Eurocol voegsel. De zelfdragende panelen kunnen geplaatst worden tegen een kale ruwe wand of voor een oude tegelwand, ook als er één of meerdere tegels ontbreken. Mosa-tegelpanelen zijn waterdicht en bovendien zijn leidingen direct weg te werken zonder te frezen. Mosa Panel is geheel modulair en de voegen van de wand- en vloerpanelen sluiten naadloos op elkaar aan.

Snelle renovatie, minder overlast en tevreden bewoners

Opdrachtgevers zoals woningcorporaties, vastgoedbedrijven en aannemers willen snel renoveren met zo min mogelijk overlast voor bewoners. Met Mosa Panel is de renovatietijd aanzienlijk korter. Dat is aantrekkelijk voor alle partijen! Waar een gemiddelde badkamerrenovatie tot 7 werkdagen duurt, is het werk met deze oplossing in ongeveer 3 werkdagen klaar. Het eindresultaat is hetzelfde als traditioneel tegelwerk: tijdloos en duurzaam.

 

Mosa Panel is de uitkomst in de bouw- en renovatiesector

  • Minder betrokken partijen maken renovatieprojecten beter beheersbaar
  • Kwaliteit gegarandeerd door uiterst precies geplaatste tegels met dunne voegen
  • Betere waterdichtheid door unieke opbouw
  • Verkorting van de renovatietijd met 20-50%   
  • Stofvrij en geluidsarm te verwerken
  • Langdurige beschikbaarheid van product (gegarandeerd 10 jaar nalevering)
  • Onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden
  • Tijdloos en neutraal assortiment tegels
  • Bewezen Mosa kwaliteit

Co-makers

Mosa Panel staat uitsluitend Co-makers toe om panelen te plaatsen. Zo garanderen zij de kwaliteit van renoveren met Mosa Panel. Wil je aan de slag als gecertificeerd MOSA Panel-installateur? Iedere vakman kan de opleiding tot co-maker volgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van het Mosa Panel renovatietegelsysteem of heb je interesse om co-maker te worden? Neem contact op met één van de specialisten van Hormes Bouwmaterialen via 024 – 642 51 44 of stuur een e-mail aan showroom@hormes.nl. Wij informeren je graag over de producten en de toepassing hiervan in diverse projecten. Kijk voor meer informatie ook op mosa.com/panel.

Vragen of meer informatie?


Hormes In Huis 2 min. 27 juni 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..