024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Groot onderhoud Talis in 'Jerusalem' van start

Hormes In Huis 2 min. 2 april 2019

Medio april start Talis samen met aannemer De Variabele in de buurt Jerusalem (in de wijk Heseveld) met het groot onderhoud van 81 sociale huurappartementen. Hormes verzorgt de levering van de nieuwe keukens en de tegels.   

  • Project Jerusalem van start

De woningen van Talis in 'Jerusalem', een buurt in de wijk Heseveld in Nijmegen, worden flink vernieuwd. De 81 huurappartementen krijgen in 2019 groot onderhoud en er komen 220 nieuwe, duurzame eengezinswoningen. De bestaande 220 woningen worden afgebroken. "Betaalbare huurappartementen op een centrale plek voor één of meerpersoonshuishoudens. Daar is momenteel veel vraag naar in Nijmegen", aldus Dorien van den Brink in De Bru, projectmanager bij Talis. "Het is mooi dat we deze appartementen nu gaan opknappen." 

Nieuwe tegels en keukens van Hormes

Talis start halverwege april met het groot onderhoud in deze appartementen. De woningen krijgen nieuwe keukens, tegels en sanitair. Hormes is vaste partner van Talis zorgt voor de levering van de keukens en de tegels.

Hoe de keuken eruit ziet en welke tegels er in de badkamer komen mag de bewoner zelf kiezen. De keuze wordt doorgegeven aan Hormes. Na deze keuze stemmen wij verder alles af met de aannemer: De Variabele. De keuken en de tegels naar keuze leveren wij volgens afspraak, op de geplande dag en op de gewenste locatie. Wij maken het verder alle partijen makkelijk, want zowel Talis, De Variabele als de bewoners hebben er geen omkijken meer naar. Talis vernieuwt verder de buitendeuren en leidingen, kozijnen en plaatsen HR++glas in deze appartementen. 

In de hoogbouw zijn ook veel appartementen van particuliere eigenaren. Zij hebben de mogelijkheid om tegen betaling mee te doen met de werkzaamheden!

Vragen of meer informatie?


Hormes In Huis 2 min. 2 april 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..