024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Makita accugereedschap. Net zo krachtig!

Hormes Bouwmarkt 2 min 21 februari 2019

Stap over op accugereedschap van Makita. Een groot assortiment accumachines van Makita zijn nu verkrijgbaar bij Hormes. Stop het gehannes met verlengkabels, snoeren en haspels. Koop t/m 31 maart een Makita (CXT en LXT) en ontvang ook nog eens een gratis accu!

  • Accugereedschap

Zo zijn er een krachtige SDS-MAX combihamer, haakse slijper, klopboor-/schroefmachine, cirkelzaag, invalzaag, reciprozaag, afkortzaag, stofzuigers en een heel assortiment professioneel tuingereedschap met 2x18 V LXT Makita accu’s verkrijgbaar. De bijbehorende accu 18V LXT past maar liefst op 130 verschillende machines. Je kunt de accu dus heel eenvoudig uitwisselen. Super makkelijk en voordelig.

Net zo krachtig?

Denk jij ook nog dat een accumachine niet goed werkt? Dat accu's snel leeg trekken of simpelweg niet krachtig genoeg zijn? Het tegendeel is waar. Makita ontwikkelt volop. Hogere voltages, lager machinegewicht en nieuwe accucellen. Accu's gaan veel  langer mee en de nieuwe generatie accumachines zijn krachtiger. Accugereedschap is anno 2019 net zo krachtig als gereedschap met een snoer.  

Nieuw: de meest geavanceerde 18V slagschroevendraaier

De nieuwe Makita slagschroevendraaier DTD171, is vooruitstrevend. Zo heeft de machine een snelwisseltoets onder de kop waarmee de slagkracht ingesteld kan worden en ook een programmeerbare voorkeursstand geselecteerd kan worden. Onder de kop van de machine zit een snelwisseltoets waarmee je snel kunt wisselen tussen de 4 instelbare toerentallen. Maar deze snelwisseltoets is ook te programmeren, waardoor je snel kunt wisselen tussen één van de 4 automatische standen en één van de 4 toerentallen.

De machine is energiezuinig en duurzaam dankzij de koolborstelloze motor. Hij is voorzien van dubbele ledverlichting, aan beide zijden van de kop. Hierdoor wordt je werk verlicht zonder enige schaduw. Ondanks al deze technieken is het nog steeds een ongekend compacte machine die goed hanteerbaar is voor lastige plekken én goed gebalanceerd is voor comfortabel werken, ook bovenhands. Voelen? Kom naar de Hormes Bouwmarkt. Wij hebben 'm al in huis! ​

Uitwisselbare accu

Uitwisselbaarheid van de accu's zorgt voor gemak. Daar houden wij bij Hormes van! Alle Makita LXT 18 V accu’s zijn te gebruiken met de LXT 18 V en 2x18 V machines. Dat zijn ruim 130 verschillende machines. Van boren tot het maaien van gras. Het kan allemaal met dezelfde accu. 

Gratis accu bij aankoop

Deze actie is geldig op alle 18 V LXT-machines en 10,8/12 V Max CXT-machines én alle 18 V en 2x18 V Makita tuin- en parkmachines, zowel in basic als complete uitvoering. De actie loopt t/m 31 maart 2019. Bekijk van te voren goed de voorwaarden.

Hoe vraag je de accu aan?

Heel makkelijk: registreer je aankoop op makita.nl/gratisaccu. Je ontvangt de accu vervolgens binnen 4 weken thuis. Schaf je een 18 V machine aan, dan krijg je een 5,0 Ah accu. Voor een 10,8/12 V Max machine ontvang je een 2,0 Ah accu.

Hoe houdt je de accu in goede conditie?

Door deze zo vaak mogelijk te gebruiken. Eigenlijk wel logisch. Regelmatig gebruiken houdt de accu in topconditie. Een accu regelmatig ontladen en opladen resulteert in een langere levensduur.

Overstappen op accugereedschap?

Wij kunnen je adviseren over de machines en het gebruik. Ook laten wij de machines graag aan je zien in onze bouwmarkt. 

Bezoek de bouwmarkt


Hormes Bouwmarkt 2 min 21 februari 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..