024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Nieuw! Flaminia F-Stone collectie

Hormes In Huis < 1 min. 22 oktober 2019

Nog warm van de Cersaie beurs (de wereldwijd grootste vakbeurs in de tegelbranche) en nu al beschikbaar bij Hormes! De Flaminia F-Stone collectie.

  • Flaminia F-Stone sabbia
  • Flaminia F-Stone antracite

F-Stone collectie

Deze gerectificeerde tegels hebben een zeer realistische steen print. De typische aderen en natuurlijke nuances bootsen echt steen tot in het detail na. De F-Stone collectie ademt een traditionele sfeer en een tijdloze elegantie. De nieuwste 3D inkjet techniek is bij deze tegelcollectie toegepast. Iedere tegel ziet er anders uit door het gebruik van een 16 prints tekening. Het resultaat: een heel natuurlijk uiterlijk.

Leverbaar in 4 kleuren:

  1. Antracite

  1. Cenere

  1. Grigio

  1. Sabbia

Bij Hormes is de kleur Cenere in het formaat 60x60cm uit voorraad leverbaar voor een prijs van € 29.95 incl. BTW per vierkante meter    

Ceramica Flaminia

Italiaanse kwaliteitstegels van Ceramica Flaminia. Deze fabriek loopt echt voorop als het gaat om de nieuwste designs en innovaties. Series zijn geïnspireerd op de warmte en natuurlijke elegantie van natuursteen, beton, hout, marmer. Door het toepassen van de nieuwste technieken zijn tegels niet meer van de echte materialen te onderscheiden. 

Bezoek de showroom


Hormes In Huis < 1 min. 22 oktober 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..