024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

GRATIS blikje Zinsser Bulls Eye 1-2-3® primer

Hormes Bouwmarkt < 1 min. 11 februari 2021

Professioneel schilders opgelet. Ben je op zoek naar een primer die echt supergoed hecht? Met Zinsser Bulls Eye 1-2-3® primer bereik je echt maximale grip! Om je kennis te laten maken heb je nu de mogelijkheid om een gratis blik te komen afhalen. Als het goed is heb je als professional een voucher ontvangen van Zinsser. Lees verder wat je moet doen. 

  •  Zinsser actie gratis blik

Zinsser Bulls Eye 1-2-3®  

Maximale grip wanneer de verf niet hecht. Zo makkelijk als 1-2-3. Dat is de belofte! Geen enkele andere primer op waterbasis biedt de zo'n uitstekende hechting en vlek-blokkerende kracht als Bulls Eye 1-2-3®. Deze primer hecht zich stevig op de meest lastige ondergronden, binnen en buiten. Dus heb je een uitdagende schilderklus? Bulls-Eye 1-2-3® is dé slimste oplossing.

Activeer de code voor een gratis blik

Heb je een voucher ontvangen en wil je graag een gratis blik ontvangen? Activeer dan hier je vouchercode en haal jouw gratis 500ml blik bij ons op! 

Activeer hier jouw voucher 

Heb je geen voucher ontvangen? Maar wil je wel als professional kennis maken met dit product? Laat je gegevens achter en ontvang alsnog de code om een blik aan te vragen.

Zinsser assortiment bij Hormes

Advies nodig?

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren welke primer van Zinsser de beste oplossing is voor jouw probleem.

Bezoek de bouwmarkt


Hormes Bouwmarkt < 1 min. 11 februari 2021

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..