024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Ontdek de vernieuwde deurenseries van Skantrae

Hormes Bouwmarkt < 1 min. 2 februari 2021

Skantrae heeft de afgelopen maanden de binnendeuren met Nano Topcoat doorontwikkeld en nieuwe modellen toegevoegd aan de SlimSeries! Lees verder en ontdek het vernieuwde assortiment.

  • Nano Skantrae Topcoat EBC

Vernieuwde Skantrae Nano Topcoat EBC Binnendeuren

De doorontwikkeling van de Nano Topcoat heeft geresulteerd in een vernieuwd assortiment: de Nano Topcoat EBC! De kenmerken van deze vernieuwde deurenserie zijn modern, krasbestendig en duurzaam. Door het unieke lakproces zijn deze nieuwe deuren extreem krasvast! De binnendeuren worden voorzien van een krasvaste EBC coating in RAL 9010 die gegarandeerd jarenlang meegaat! Voordelen van deze vernieuwde lijn op een rij: 

  1. Zeer krasvast
  2. UV-bestendig
  3. Milieuvriendelijk
  4. Hoogwaardige kwaliteit
  5. Groeven zijn meegespoten
  6. Direct af te hangen
  7. 5 jaar garantie
  8. FSC® en KOMO gecertificeerd

De Nano TopCoat EBC deuren levert Skantrae standaard met een honingraat kern. Tegen meerprijs zijn de deuren ook met tubespaan kern leverbaar. De glasdeuren bestaan uit een volspaan kern. Bekijk hier een sfeerfilmpje van Skantrae.

Uitbreiding SlimSeries One en SlimSeries Ultra

Per 1 februari 2021 zijn er diverse asymmetrische deuren aan het huidige SlimSeries assortiment van Skantrae toegevoegd. Bij deze nieuwe industriële modellen is het slotgat aan de smalle glaszijde gepositioneerd. De asymmetrische deurmodellen zijn er in twee varianten. Hieronder zie je aan de linkerkant de bestaande deur SSL 4007 en aan de rechterkant de nieuwe deur SSL 4009. 

SSL 4007    

Skantrae binnendeuren kopen? 

Bij Hormes kunnen wij het hele assortiment van Skantrae voor je bestellen. Weet je niet goed wat je wilt? We geven je graag advies over de verschillende modellen. Neem contact met ons op.

Bestel via onze bouwmarkt!


Hormes Bouwmarkt < 1 min. 2 februari 2021

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..