024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Nieuw! Zinsser primers

Hormes Bouwmarkt 3 minuten 21 december 2020

Nieuw in ons assortiment! De verfproducten van Zinsser. De primers van Zinsser zijn speciaal ontworpen om schildersproblemen op te lossen. Denk aan het isoleren van roet-, nicotine- of vochtvlekken en het overschilderen van hoogglans ondergronden of bloedende knoesten. Met Zinsser maak je het makkelijk

 • Zinsser assortiment

Waarom werken met Zinsser?

Watersporen, harssporen, brand- of nicotinevlekken, graffiti, roest- en kopervlekken, geuren, schimmel. stift, teer. Wat het probleem ook is? Met Zinsser los je de problemen makkelijk op. Ontdek de producten:

Zinsser Primers Hormes Wijchen

 1. B-I-N gebruik je als isolerende grondlaag met ultrasnelle droogtijd voor binnen en lokale vlekken buiten. Deze primer heeft een superieure hechting op glanzende en gesloten oppervlakken en blokkeert hardnekkige permanente vlekken. B-I-N dekt zelfs bloedende knoesten en harsstrepen af! Prime bliksemsnel lastige vlekken met B-I-N.
   
 2. Bulls Eye 1-2-3 is een universele, sneldrogende primer en isolator op waterbasis die al na één uur over te schilderen is. Deze primer isoleert daarnaast vlekken van onder andere graffiti, vet, roest en tannine. Bulls Eye 1-2-3 hecht op elk oppervlak zonder dat je het op hoeft te schuren waardoor je flink wat tijd kan besparen!
   
 3. Bulls Eye 1-2-3 Plus is een uitgebreide versie van Bulls Eye 1-2-3 speciaal voor lastige situaties. Het is met Bulls Eye 1-2-3 mogelijk om in lastige situaties tóch makkelijk primer aan te brengen. Zo heb jij alles in één product en kan je gelijk primen. Sneller beginnen is sneller klaar, ideaal.
  • Isoleert zelfs water- en roetvlekken
  • Sluit poreuze ondergronden af
  • Alkalibestendig: bruikbaar tot 12,5 pH
  • Hoge waterbestendigheid
  • Laag VOS-gehalte
  • Fixeert poederende ondergronden
 4. Cover Stain is de Multi-toepasbare primer en sealer die speciaal ontworpen is om vlekken te maskeren. Deze primer en sealer is al stofdroog na 30 minuten, overschilderbaar na 2 uur en geschikt voor buiten. Cover Stain isoleert ook vocht-, rook- en nicotinevlekken. Moet je vlekken overschilderen? Gebruik Cover Stain!
   
 5. Covers Up is een vlekkenverwijderaar en plafondverf in één zodat je een plafond gemakkelijk plaatselijk  kan retoucheren. Met  Covers Up werk je snel en eenvoudig vlekken bij op elke water- en solventgedragen verf. Snel een vlekje bijwerken? Gebruik Covers Up.

Wil je meer weten over Zinsser?

Neem dan contact op met de bouwmarkt.

Neem contact op


Hormes Bouwmarkt 3 minuten 21 december 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..