024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

“Voor elk project een keukenoplossing op maat!”

Doe waar jij goed in bent. Laat ons doen waar wij goed in zijn! Waar wij het kunnen, maken wij het makkelijk. Hormes biedt een groot aanbod keukens voor elke doelgroep en project. Projectontwikkelaars, aannemers, corporaties en beleggers zijn bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden oplossingen voor de sociale huursector met duurzame, eenvoudige en betaalbare keukens. Maar ook keukens van luxe kwaliteit en met een luxe uitstraling. In zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten leveren wij de juiste keuken, “just in time”. 

Hormes werkwijze 

Afhankelijk van het project wordt de juiste vakkundige medewerker ingezet. Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijke communicatie, korte lijnen en een vast contactpersoon per project. En bij grote projecten zetten wij onze projectcoördinator in. 

Hormes neemt als partner veel werk uit handen, zoals bijvoorbeeld de klantbegeleiding. De medewerkers ontvangen de eindgebruiker(s) van de woning graag in de showroom om de keuken door te nemen. De mogelijkheden van meerwerk bespreken we ook en de eventuele kosten worden vooraf besproken en bij ons afgerekend. Voor een bezoek maken we altijd graag een afspraak. Zo kunnen we voor iedereen ruim de tijd nemen. Per project is het ook mogelijk om vastgestelde opties voor huurders te bespreken. 

Maatwerk 

Iedere keuken kan tot in detail worden uitgewerkt. Waar nodig wordt een 3D-ontwerp en/of technische werktekening gemaakt. Zo kunnen de voorbereidingen starten en kan de verwerker verder met zijn werk. Lees verder over al onze zakelijke oplossingen.

Afspraak is afspraak 

De keukens worden in de juiste maat, compleet en “just in time” geleverd met ons eigen vervoer. Want afspraak is afspraak. Dit garandeert een strakke planning!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Maak een afspraak met een specialist.  


Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..