024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

UPM Vlonderplanken

Hormes Bouwmaterialen 2 min 14 maart 2024

Ontdek de Duurzame Revolutie in Terrasbouw met UPM ProFi!

Wil je genieten van een prachtig terras zonder je zorgen te maken over vlekken en onderhoud? Maak kennis met de innovatieve terrassen van UPM ProFi. In tegenstelling tot traditionele houten bieden deze UPM vlonderplanken een uniek vlekbestendig oppervlak dat gemorste vloeistoffen afstoot, waardoor olie-, wijn- en koffievlekken eenvoudig kunnen worden weggeveegd.

Het geheim zit hem in het hoogwaardige materiaal met een hoge wrijving, dat zelfs bij nat weer grip biedt zonder dat er staalborstels aan te pas komen. Hierdoor is het beter bestand tegen doordringen van vocht, wat resulteert in een langere levensduur en minder onderhoud.

Perfecte Match voor Elk Project

Of je het nu wil toepassen bij een tuinterras, balkon, plat dak, openbaar terras of zwembaden, UPM ProFi is de ideale keuze. Dankzij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden en eenvoudige installatie past UPM Profi perfect bij elk project.

Eenvoudige installatie, langdurige prestaties

Het installeren van een UPM ProFi-terras is net zo eenvoudig als werken met hout. Met bijpassende T-Clips kunnen de terrasplanken moeiteloos worden bevestigd, en dankzij het holle profiel bieden ze optimale kracht en lichtgewicht prestaties. Het is ook mogelijk om bedrading verdekt te installeren, bijvoorbeeld voor verlichting. Schuren, beitsen, schilderen of vernissen is niet meer nodig. Alleen het regelmatig reinigen met een hogedrukreiniger of met de tuinslang en borstel is dan voldoende.

Gegarandeerde Kwaliteit

Kies voor UPM ProF vlonderplanken, deze zijn PEFC-gecertificeerd, dragen het CE-certificaat en worden geleverd met een indrukwekkende productgarantie van maar liefst 10 jaar.

Meer weten? Lees hier de uitgebreide brochure, klik hier

Voor meer informatie of bestellen, neem contact op met onze afdeling Bouwmaterialen 024 641 31 61 - via bouwmaterialen@hormes.nl  of maak een afspraak zodat we genoeg tijd voor je hebben.

 

Geen zorgen over transport naar uw project of huis. Hormes levert de bouwmaterialen met eigen vervoer op de plek waar en wanneer jij dat wilt, just-in-time.


Hormes Bouwmaterialen 2 min 14 maart 2024

Onze verhalen

Lees meer verhalen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..