024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Verlaag de energiekosten met zolderisolatie

Hormes Bouwmaterialen 2min 9 november 2023

Zolder isoleren in slechts 3 simpele stappen


SlimFix Deco is de snelst verwerkbare zolderisolatie ten opzichte van alle alternatieven. Dankzij de decoratieve zolderisolatieplaten en de gepatenteerde Deco klik- en naadprofielen, wordt een plafond isoleren kinderspel. De profielen van de SlimFix zolderisolatie zijn voorzien van softstrips die alle naden automatisch luchtdicht afsluiten. In slechts 3 handelingen wordt de zolder voorzien van een isolerend, luchtdicht en esthetisch afgewerkt plafond. Een zolder isoleren was nog nooit zo eenvoudig als met SlimFix Deco van IsoBouw .

Alle voordelen op een rijtje:

  • Snel verwerkbare plafondisolatie > kostenbesparend, weinig overlast.

  • Eenvoudige montage in slechts 3 stappen.

  • Een luchtdichte aansluiting zonder extra handelingen.

  • Een stootvaste, witte binnenafwerking.

  • Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

  • Slim Deco Isolatiejpg

Verlaag de energiekosten met zolderisolatie

De hoge energiekosten zorgen ervoor dat opdrachtgevers druk bezig zijn om manieren te vinden om de energierekeningen te verlagen. De meest effectieve aanpak hiervoor is isolatie, met een focus op het isoleren van daken. Het snelste en meest kostenefficiënte isolatieproces betreft het isoleren van de zolderruimte aan de binnenkant, waarbij IsoBouw met SlimFix Deco een handige oplossing biedt voor een snelle realisatie.

Zolderisolatie

Het SlimFix Deco systeem bestaat uit milieuvriendelijke isolatieplaten die zijn uitgerust met een stootvaste, decoratieve, witte beplating. Voor de bevestiging wordt een gepatenteerd kunststof profielsysteem gebruikt. Naast een decoratieve functie zorgen de profielen ervoor dat de constructie lucht­dicht wordt afgesloten. Dit laatste is cruciaal aangezien luchtlekken tot warmteverlies kunnen leiden. Het bereiken van een luchtdichte afdichting is doorgaans een uitdagende taak, maar SlimFix Deco, in combinatie met het Deco-profielsysteem, lost dit probleem zonder enige moeite op, zonder extra handelingen. IsoBouw heeft de luchtdichtheid door TNO laten controleren.

Deels biobased

De isolatiekern bestaat gedeeltelijk uit het biologische isolatiemateriaal BioFoam. BioFoam is een biobased en C-2-C gecertificeerde isolatie die wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen. SlimFix Deco is dus niet alleen kwalitatief beter. Het is ook duurzamer. Aspecten die opdrachtgevers zeker zullen waarderen.

Meer weten? Tel. 024 641 31 61. Bij Hormes Bouwmaterialen hebben we een aantal voorbeelden klaar staan om te bekijken of mail voor een offerte naar: bouwmaterialen@hormes.nl

Bron: Bouwtotaal


Hormes Bouwmaterialen 2min 9 november 2023

Onze verhalen

Lees meer verhalen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..