024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Dakdoorvoer en vogelwering voor Zonnepanelen

Hormes Bouwmaterialen 2 min 1 juni 2023

Lekkages en problemen met vogelnesten wil je voorkomen wanneer je zonnepanelen gaat installeren. Bij Hormes hebben wij doorvoerelementen en vogelwering waarmee jij dit kan voorkomen.

 

  • solar-guard-pro-vogelwering

Solar Guard Pro Vogelwering

Dakdoorvoer zonnepanelen

Voor het doorvoeren van kabels of thermische leidingen van zonnepanelen gebruik je zogenaamde doorvoerelementen. Wanneer bekabeling of leidingen op een onjuiste manier door het dak heen aangelegd worden kan dit een bron van lekkages zijn. Om dit probleem te voorkomen zijn er doorvoerelementen ontwikkelt. De doorvoerelementen sluiten het dak goed af en zorgen zo dat er geen opening is waar water of vuil door het dak binnen kan dringen.

Vogelwering voor zonnepanelen

Vogelwering voor zonnepanelen, ook wel solarguard genoemd, gebruik je wanneer je wilt voorkomen dat vogels zich gaan nestelen onder jouw zonnepanelen. Wanneer vogels onder zonnepanelen zitten kan dat voor veel rommel en overlast zorgen. Vogelwering steekt daar een stokje voor en sluit de zonnepanelen af voor vogels en ander ongedierte.

Toebehoren zonnepanelen kopen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van doorvoerelementen en vogelwering voor zonnepanelen? Maak dan een afspraak of bel 024 641 31 61 met een van onze specialisten en ontdek hoe wij het jou makkelijk kunnen maken!


Hormes Bouwmaterialen 2 min 1 juni 2023

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..