024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Grootformaat keramische Dakpan met variable werking

Hormes Bouwmaterialen 3 min 23 mei 2023

Groots in efficiency en groots in duurzaamheid. Dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van de nieuwe keramische MaduraMax grootformaat dakpan van Wienerberger. Dankzij het grote formaat en de modulaire verwerking is de MaduraMax de perfecte keuze voor grootschalige binnenstedelijke dakrenovaties en seriematige nieuwbouw, passend in het Nederlandse dakenlandschap.

  • MaduraMax_Sfeerbeeld_Dak (2)

MaduraMax van Wienerberger - Groots in efficiency

Modulaire verwerking, economische keuze
De MaduraMax grootformaat dakpan is modulair verwerkbaar. Op nagenoeg elke breedte met hele dakpannen inpasbaar dus. Daarmee is deze grootse dakpan niet alleen voor seriematige nieuwbouw, maar zeker ook voor binnenstedelijke dakrenovatie een efficiënte keuze. Je werkt niet alleen sneller, maar ook economischer. Dankzij het grote formaat zijn er minder dakpannen, panhaken en panlatten nodig.

Groots in duurzaamheid

Lage MKI, gustige MPG-score
Met de MaduraMax bouw je aan een duurzaam resultaat. Met in de basis het gebruik van klei als natuurlijke grondstof in overvloed. De productie van de MaduraMax vindt in Nederland plaats. Dat zorgt voor minder transportkilometers en CO2-uitstoot. We gebruiken 100% groene stroom en dit panmodel is volledig geproduceerd met zelfopgewekte stroom.

De MaduraMax levert met een MKI-waarde van €1,73 per m² en €1,76 per m² dan ook een positieve bijdrage aan een gunstige MPG (MilieuPrestatieGebouwen). 

Keramische dakpannen hebben bovendien een zeer lange levensduur, zijn goed bestand tegen weersinvloeden, nagenoeg onderhoudsvrij, kleurecht én esthetisch. 

Bijpassende toebehoren

Voor de Wienerberger MaduraMax zijn verschillende hulpstukken leverbaar, zoals onze onlangs geïntroduceerde ventilatie- / haakdoorvoerpan, de mussenpan en de doorvoerpan 125 mm voor mechanische ventilatie. Deze toebehoren zijn een duurzame keuze voor jouw project en zorgen bovendien voor een uniform geheel binnen het totale dakvlak.

Zo zorgen we samen voor toekomstbestendige bouwoplossingen. Meer technische info, klik hier.

Meer info of prijzen neem contact met ons op!

Bron: Wienerberger

 


Hormes Bouwmaterialen 3 min 23 mei 2023

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..