024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Dé professionele partner voor zonwering bij bedrijven & vastgoed

Hormes In Huis 2 min 11 mei 2023

Hormes helpt jou de perfecte zonwering voor in jouw huis of bedrijf vinden. Onze experts zijn echte zonkenners en geven je antwoord op al je vragen.

  • Plisse Jolanda 2

Zonwering: precies de prettige hoeveelheid licht en warmte in je huis

De zon is mooi en koesterend, maar soms ook hinderlijk. Zonwering reguleert de hoeveelheid zonlicht en zonwarmte die we binnenshuis nog comfortabel vinden. Met als resultaat een aangenamere kamertemperatuur. Ook speel je door zonwering met de lichtinval, een sfeervolle oppepper voor je interieur. Eveneens is zonwering een fijne ‘collega’ voor thuiswerkers: het houdt hinderlijk licht bij je bureau en beeldscherm weg.

Met Hormes haal je een specialist in zonwering in huis

Hormes helpt jou de perfecte zonwering voor in jouw huis of bedrijf vinden. Onze experts zijn echte zonkenners en geven je antwoord op al je vragen. Natuurlijk bedient Hormes je met een complete service: van eerste advies en weloverwogen aankoop tot en met bezorging aan huis.

Buitenzonwering: buitengewoon beschermend

Buitenzonwering houdt aan de buitenkant van de woning de zon en warmte tegen. Hormes biedt je daarvoor een reeks aan beproefde oplossingen.

Binnenzonwering: stijlvol en sfeervol

Binnenzonwering draagt bij aan een aangename sfeer in huis, in perfecte harmonie met de zonwerende functie. Hormes ziet zonwering ruim:


Foto: Shutters

Hormes: jouw projectmatige professional

Vlieg jij je zonwering graag projectmatig aan? Dan is Hormes graag dé professionele partner bij zonwering voor bedrijven en zonwering voor vastgoed.


Hormes In Huis 2 min 11 mei 2023

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..