024 641 31 61 tot 17:00 uur Bekijk onze openingstijden

ConstruQ "Romantisch met een knipoog"

Hormes Bouwmaterialen 2 min. 29 november 2019

De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven.

Een romantische knipoog naar vroeger. 

  • Construq Type 1
  • Plattegrond Type 1
  • Gevelaanzichten Type 1

Dit type is een van de 10 woningtypes van het ConstruQ Concept. Deze woning is een prefab houtskeletbouw woning. Standaard, maar ook weer niet. Want je hebt veel te kiezen qua bouwvolume en afwerking. De tien gepresenteerde bouwstijlen zijn geheel flexibel op te bouwen en in te delen.  

Specificaties woning type 1 "Romantisch met een knipoog"

  • Brutoinhoud: 549m3 
  • Brutovloer oppervlakte.: 224m2 
  • Bebouwd oppervlakte: 89m2
  • Prijs vanaf: € 262.926,- 
  • Prijs per m3 vanaf: € 479,-

 

Waarom Prefab?

Nederland heeft op korte termijn behoefte aan veel nieuwe woningen, die snel kunnen worden neergezet en toch volledig voldoen aan de hoge eisen voor comfort en duurzaamheid. ConstruQ Concept Bouwen werkt met een unieke combinatie: prefab houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer. Het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouw. De kwaliteit is goed, snel te realiseren met minder arbeidskrachten, betaalbaar en de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. 

Maak het makkelijk.

Hormes begeleidt het vergunningstraject van het begin tot het eind.  Dat wil zeggen dat wij al het benodigde teken- en rekenwerk voor onze rekening nemen en de vergunningaanvraag afhandelen bij de gemeente. De legeskosten verschillen per gemeente en om die reden zijn deze niet inbegrepen. De prijzen van de woningen zijn incl. ontwerpkosten, 3D-tekeningen en berekeningen bouwbesluit en constructeur.

Enthousiast geworden over ConstruQ?

Heb je (een klant met) een bouwkavel? Of een opdracht om een nieuwbouwwoning te bouwen? Neem de mogelijkheden van dit unieke systeem mee in je plannen. Hormes denkt graag met je mee en kan het ontwerp- en bouwproces versnellen. We zijn benieuwd naar jouw bouwplannen!

Meer weten?


Hormes Bouwmaterialen 2 min. 29 november 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..