024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

5 x DIY vaderdagcadeau's voor vakmannen

Hormes Bouwmaterialen 2 min. (maken duurt natuurlijk iets langer...) 15 juni 2020

Zondag 21 juni is het Vaderdag en dan zet jij natuurlijk ook jouw vader in het zonnetje. MAAK HET MAKKELIJK met deze 5 leuke DIY vaderdagcadeau's speciaal voor echte vakmannen!

  • DIY ideeen

1. Gevulde bouwemmer maken

BouwemmerJe kunt tegenwoordig bestickerde bouwemmers kopen, maar zelf schilderen met witte verf of raamstift is natuurlijk veel leuker en persoonlijker! Zet er zelf een tekst op, maak handafdrukken van je handen of maak een tekening. Vul de emmer met kleine cadeautjes zoals werkhandschoenen, rolmaat, duimstok, timmermanspotlood, zak snoep, sleutelhanger, doucheschuim en nog veel meer dingen die je vader nodig heeft. (foto: Hormes Bouwmaterialen)

2. Favoriete hamer voor je vader

Met een watervaste stift kan je lieve tekst op een hamer schrijven of maak leuke tekeningen op de hamer. Ben je al ouder en handig? Dan kan je misschien een tekst in het hout graveren met een hobbybrander. Wij weten zeker dat dit de favoriete hamer van je vader wordt! Uiteraard vind je bij Hormes hamers met een houten handvat. 

Maak zelf een hamer voor papa. Vaderdagtip (Foto: Hormes Bouwmaterialen)

3. Maak een schilderij 

Welke vakman wilt nu geen mooi schilderij aan de muur in de werkplaats of in de bouwkeet? Maak een leuk schilderijtje! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een rond papieren bordje.

Schilderijtje  (foto Pinterest)

  1. Knip van een stukje karton of papier een vorm van een hamer of een ander soort gereedschap uit.
  2. Plak het stukje gereedschap in het midden van het bordje door een beetje plakband aan de achterzijde dubbel te plakken. Dan kan je het weer weghalen.  
  3. Dat zelfde doe je met de letters die je wilt gebruiken.
  4. Daarna ga je lekker aan de slag met de verf.
  5. Laat je kunstwerk drogen
  6. Haal de letters en het gereedschapsvormpje weg en klaar is je schilderij!

4. Kan jouw vader een handje hulp gebruiken?

Werkhandschoenen voor je vader Papa werkt natuurlijk de hele dag met werkhandschoenen! Koop bij onze bouwmarkt een paar nieuwe spitlederen werkhandschoenen en zet een afdruk van jouw handen aan de binnenkant van de werkhandschoenen. Jouw vader heeft zo extra handen hulp. Je kunt aan de handschoenen nog een kaartje vastmaken waar je nog een lief berichtje of gedichtje op schrijft. ((foto: Hormes Bouwmaterialen)

5. Deurhanger voor papa

Deurhanger gereedschappen voor vaderdagWat denk je van een zelfgemaakte deurhanger van gereedschappen? Leuk voor aan de deur van de schuur, werkplaats of kantoor. Wat heb je allemaal hiervoor nodig: schaar en een potlood, karton, verf of stiften, aluminium folie, touw en een punaise of klemmetje.

Trek met een potlood de vormen van de gereedschappen over op het karton, Knip deze uit. Verf of kleur met stiften de handvatten van de gereedschappen in verschillende kleuren. Omwikkel de andere kant met aluminium folie. Maak gaatjes in de gereedschappen en hang ze met het touw aan de zaag, Schrijf papa of de naam van je papa op de zaag en klaar is de deurhanger! (foto Pinterest)

Tip: cadeaubon van Hormes

Alles wat je nodig hebt om cadeau's te maken koop je bij onze bouwmarkt. Wil je naast je mooie knutselwerkje nog een extra cadeautje geven? Geef dan de Hormes Cadeaubon aan je papa! Dan kan hij er zelf iets leuks van kopen.

Cadeaubon Hormes voor Vaderdag!

Fijne Vaderdag! 
MAAK HET MAKKELIJK 

Vraag een cadeaubon aan!


Hormes Bouwmaterialen 2 min. (maken duurt natuurlijk iets langer...) 15 juni 2020