024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Dakreparatie

In daken kunnen op den duur scheuren of kieren ontstaan, dit kan dan een bron van lekkage en ongedierte zijn. Wanneer je dit wilt voorkomen kan je de schade het best zo snel mogelijk repareren. Bij Hormes hebben wij voor ieder daktype een oplossing om lekkages en scheuren te dichten.

Aquaplan

Wanneer er scheuren of kieren in het dak zitten, wil je die zo snel mogelijk dichten! Dit is mogelijk met de dak-reparatieproducten van Aquaplan. De waterdichte reparatiepasta hecht op alle soorten ondergronden en zorgt voor een optimale hechting op vochtige plekken. Met deze pasta is zelfs tijdens een regenbui een lek te dichten.

EPDM dakreparatie

Heb je een lek in een EPDM dak? Dat is geen probleem. Hormes Bouwmarkt is namelijk een EPDM Hotspot, dat betekent dat wij je met alles wat met EPDM te maken heeft kunnen helpen, dus ook met dakreparatie! Wij hebben de materialen op voorraad en geven professioneel advies over het repareren van het dak. Zo weet jij zeker dat je de klus kan klaren.

Bitumen Dakreparatie

Heb je bitumen op het dak liggen, maar is er toch een lekkage ontstaan? Dan kan je bij ons terecht. Wij hebben de materialen en benodigdheden in de winkel en geven je advies over het repareren zelf. 

Dak repareren?

Bij kleine maar ook grote lekkages kan je altijd bij ons terecht. Onze specialisten geven professioneel advies op maat waardoor jij zeker weet dat je de klus kan klaren en het dak weer kunt repareren. Maak een afspraak en kom langs bij Hormes Bouwmaterialen! Of haal je materialen direct bij de Hormes Bouwmarkt.

Afspraak maken Bezoek Hormes Offerte aanvragen

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..