024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Houtassortiment uitgebreid en geprofessionaliseerd

Hormes Bouwmaterialen 1 min. 2 maart 2020

Hormes heeft het assortiment hout en plaat flink uitgebreid en meer toegespitst op de professionele bouwer. Hout en plaatmaterialen worden bij de bron en in bulkhoeveelheden ingekocht. Dit zorgt voor betere condities en dat merk je in de verkoopprijzen. Hout en plaat worden vanaf nu ook vaker in de actieperiodes meegenomen. Abonneer je op de nieuwsbrief of houdt de website goed in de gaten voor de nieuwste acties.

  • Houtassortiment uitgebreid en geprofessionaliseerd
  • Houtassortiment uitgebreid en geprofessionaliseerd
  • Balkhout
  • Douglas

Ben jij op zoek naar hout of plaat van topkwaliteit voor jouw klus? Door de ruime voorraad materialen van A-kwaliteit grijp je niet snel mis. Natuurlijk helpen we je met inladen of op maat zagen!

Meer over HOUT

Meer over PLAAT

Kwaliteit en duurzaamheid

Hout is duurzaam! Daarom past het goed in de nieuwe duurzame bouwtechnieken. Hout heeft gunstige eigenschappen met betrekking tot stikstof en Co2. Wij kopen altijd hout van de hoogste kwaliteit in en het is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Ook voor hout, plaatmateriaal en gevelbekleding naar Hormes

Voortaan ga je dus ook voor hout, plaatmateriaal en gevelbekleding naar Hormes Bouwmaterialen! Wij geven graag advies en denken met je mee. Heb je vragen over de toepassing of montage, wil je weten wat wij op voorraad hebben, benieuwd naar onze prijzen of heb je een andere vraag? Neem contact op!

Vragen of meer informatie?


Hormes Bouwmaterialen 1 min. 2 maart 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..