024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Update: tegelimport uit Italië toch in gevaar

Hormes In Huis < 1 min. 27 februari 2020

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Het Coronavirus houdt inmiddels ook (delen van) Europa in haar greep. Wij houden de berichtgeving vanuit Noord-Italië goed in de gaten, omdat hier een aantal van onze tegelleveranciers gehuisvest is. Vooralsnog zijn er geen alarmerende berichten. 

  • Corona

Intensief contact met leveranciers

Natuurlijk houden wij intensief contact met onze leveranciers. Wij zorgen dat wij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de beschikbaarheid van het gevoerde assortiment. Het is nog lastig in te schatten of en welke gevolgen we kunnen verwachten voor de aanvoer van tegels vanuit Italië.  

Update 12 maart 

De productie van tegels in de Italiaanse fabrieken loopt gewoon door, echter het transport vanuit Italië is gestagneerd vanwege omstandigheden die het coronavirus met zich meebrengt. Door deze omstandigheden is vanuit Oostenrijk de grens met Italië gesloten en worden er maar mondjesmaat vrachtauto´s doorgelaten. Dit heeft gevolgen voor de voorraad en dus ook voor lopende orders. Het kan dus voorkomen dat via de fabriek een leverdatum afgegeven wordt die in de praktijk niet haalbaar is vanwege het transport. 

Vragen of meer informatie?


Hormes In Huis < 1 min. 27 februari 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..