024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Nieuw! Serie Fresco van tegelfabrikant Naxos

Hormes In Huis < 1 min. 23 december 2019

Nieuw in onze tegelshowroom: serie Fresco van de Italiaanse tegelfabrikant Naxos. De kleinste details maken het grootste verschil in deze prachtige collectie. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher? Met deze tegels maak je indruk!

  • Sfeerbeeld Fresco by Naxos
  • Sfeerbeeld Fresco by Naxos 2
  • Fresco Regio sfeerbeeld

Fresco is de nieuwste Naxos collectie. In de tegels is het renaissance tijdperk verwerkt. De kleuren en de details doen je denken aan grote Italiaanse meesterwerken. De subtiele contrasten, kleine imperfecties en markeringen kenmerken de tegels in deze serie. 

Unieke dikte van 7mm

De groot en klein formaat tegels van deze serie hebben een unieke dikte van slechts 7mm! Naxos maakt gebruik van de meest innovatieve productietechnologieën in de branche. De dikte van maar 7mm behoudt zijn uitzonderlijke sterkte en doet niet onder voor de concurrenten met 10mm dikke tegels. De dikte resulteert in een laag gewicht en beter hanteerbare tegels in het groot formaat bij het maken van wanden en vloeren, zowel in nieuwbouw en renovaties. Verkrijgbaar in 60x60cm en 60x120cm en decors zelfs tot 120x260cm! 

Naxos Fresco in beeld

De fabrikant heeft de serie in beeld verwerkt tot een sfeervideo. Zie hieronder het resultaat: 

Kijken, voelen en bewonderen

In onze showroom zijn een aantal voorbeelden van deze serie te bewonderen. Kom zelf kijken en voelen en ontdek hoeveel impact deze tegels maken.

Bezoek de showroom


Hormes In Huis < 1 min. 23 december 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..