024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Hormes levert aan Help Mijn Man is Klusser!

Hormes Bouwmaterialen < 1 min. 20 december 2019

Hormes is te zien op TV op woensdag 22 januari en woensdag 29 januari in het programma Help Mijn Man is Klusser! Voor twee afleveringen levert Hormes de benodigde bouwmaterialen op locatie. De vakmannen en John Williams maken het makkelijk!

  • Help Mijn Man is Klusser en Hormes

Op woensdag 22 januari en woensdag 29 januari om 20.30 uur op RTL4 is te zien dat Hormes de benodigde bouwmaterialen levert voor de afleveringen in Uden en Spijk. John Williams en zijn team gaan aan de slag om deze mensen te helpen de klus af te maken, waar de ze zelf ooit aan begonnen zijn. Onze chauffeur André levert vakkundig de bouwmaterialen af op locatie. Kijken dus!

Nieuw seizoen: Help Mijn Man is Klusser!

Het lijkt zo leuk; zelf je huis verbouwen. Kamers worden uitgebroken, muren worden gestript, waterleidingen worden omgelegd… Veel doe-het-zelvers beginnen vol frisse moed en enthousiasme aan de grote klus. Maar wat gebeurt er wanneer blijkt dat het de man des huizes het toch aan vakmanschap of de tijd ontbreekt, de klussen zich blijven opstapelen tot de wanorde niet meer te over zien is. Wat nu? Juist! Dan wordt de hulp van John Williams en zijn vakmannen ingeroepen. Dat team van professionals neemt het huis volledig onder handen. Een aantal afleveringen:maken ze het makkelijk met Hormes Bouwmaterialen! 

Vragen of meer informatie?


Hormes Bouwmaterialen < 1 min. 20 december 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..