024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Hormes bouwt aan een betere bouwmarkt

Hormes Bouwmarkt < 1 min. 20 februari 2020

Wij verbouwen! Wij merkten dat onze klanten behoeften hebben om meer bouwmaterialen direct mee te kunnen nemen uit de bouwmarkt. Het bouwmaterialen assortiment wordt daarom na de verbouwing beter zichtbaar in de winkel en direct mee te nemen. De routing in de bouwmarkt wordt ook aangepakt. Deze zorgt voor een betere winkelervaring en zo vind je sneller wat je nodig hebt voor jouw klus of project. Ook het milieu profiteert mee! Wij maken het pand duurzamer en energiezuiniger. Zo wordt het dak goed geïsoleerd en worden de huidige TL verlichting vervangen door LED om zo gas en elektra te besparen. 

Wij verbouwen, voor een betere bouwmarkt!
MAAK HET MAKKELIJK. 

  • WIJ VERBOUWEN! VOOR EEN BETERE BOUWMARKT

Verbouwen gaat in fases 

De eerste fase van de verbouwing is al begonnen. Een tijdelijke showroom (unit) op de parkeerplaats voor de bouwmarkt zal voorlopig dienstdoen als presentatieruimte voor deuren, deurbeslag, zonwering, kasten en laminaat. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Normaal geopend tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing is de Hormes Bouwmarkt volgens de normale openingstijden geopend.  

Overlast

Verbouwen gaat nu eenmaal gepaard met overlast, al doen wij natuurlijk ons best om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Onze medewerkers staan voor je klaar voor alle vragen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bezoek de bouwmarkt


Hormes Bouwmarkt < 1 min. 20 februari 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..