024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Vloeren voor bedrijven

VLOEREN VOOR BEDRIJVEN: verplaats jezelf gemakkelijk over de werkvloer

Op zoek naar een geschikte vloer voor jouw werkvloer? Geen probleem, bij Hormes zorgen wij ervoor dat jij de perfecte werkvloer kiest. Elke medewerker 100% tevreden! Ook draagt een vloer bij aan het interieur van een bedrijf. Bezoekers van je bedrijf krijgen zo direct een mooie, eerste indruk.

Voor jouw bedrijf biedt Hormes altijd perfect passende vloeren

  • Hormes biedt jou tegels aan van ondere andere het gerenommeerde merk Mosa. Deze tegels zijn heel duurzaam en ‘Cradle to Cradle Certified’ gecertificeerd. Verduurzaming speelt een belangrijke rol in het bedrijfsleven. Met jouw keuze draagt jouw bedrijf hier extra aan bij.
  • Kies uit laminaat vloeren, PVC vloeren of vloertegels. Wij bieden jou alles aan.
  • Bij Hormes presenteren wij jou op dit moment maar liefst 150 hoogkwalitatieve tegels aan, ook nog eens allemaal op voorraad. Jouw voordeel? Een extra korte levertijd.
  • Hormes heeft uiteraard ook alles in huis om vloeren te leggen. Denk hierbij aan egaliseren, lijmen en schoonmaken. Je hoeft dus niet nog naar een andere winkel om dit allemaal te halen. Lekker gemakkelijk dus! Des te eerder start jij thuis met de klus.
  • Op zoek naar vloerverwarming voor jouw bedrijf in de koude wintermaanden? Geen probleem, bij Hormes bieden wij jou een elektrische vloerwarming aan, maar ook vloerverwarming via de ketel. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze experts.

Vloeren voor bedrijven: de beste kwaliteit voor een scherpe prijs

Ben je op zoek naar vloeren op maat voor jouw bedrijf? Of heb je nog andere vragen? Bij Hormes bieden wij jou gegarandeerd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Dus twijfel niet en neem contact met ons op of bezoek onze showroom! Hormes zal je verbazen, van professional tot particulier.

Merken die we verkopen

  • Meister
  • Maison Laminaat
  • Elemental by Aspecta

    

Afspraak maken Bezoek Hormes

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..