024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

PVC vloeren

PVC VLOEREN: langdurig de beste investering

Op zoek naar een sterke, betrouwbare PVC vloer? Dan ben je bij Hormes aan het juiste adres. Onze PVC vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Dit is water- en stootbestendig en gebruiksvriendelijk. PVC vloeren gaan lang mee, zijn eenvoudig te onderhouden, makkelijk te vervangen, geluiddempend en warmte doorlatend. Kortom, langdurig de beste investering.

PVC vloeren: veel designs, authentiek en vuilbestendig

  • Bij Hormes verkopen wij PVC vloeren van Elemental by Aspecta. Optimale flexibiliteit met in totaal 14 exclusieve hout- en 16 steendesigns.
  • Kies uit een vloer met Dryback of Multilayer. Beide opties zijn authentiek, vuilbestendig en onderhoudsvriendelijk. Meer informatie vindt je bij het kopje ‘ondervloer PVC’.
  • Kies uit verschillende vloerdesigns. Zoals een visgraat PVC, rechthoekige en vierkante PVC tegels en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze experts.

Ondervloer PVC: verschillen en overeenkomsten op een rij

Verschillen en overeenkomsten tussen Dryback en Multilayer:

  • Dryback = verlijmen. De vloer vereist egaliseren en voorstrijken om deze vloer vervolgens te verlijmen met Dryback.
  • De Dryback biedt een dikke slijtlaag van 0,55 mm. Een prima bescherming tegen slijtage en krassen. Door de 2,5 mm dikte behoudt de PVC vloer zijn stabiele afmetingen. Ook houdt het de hoogteverschillen bij een renovatie beperkt. Bijvoorbeeld de deur inkorten? Niet nodig.
  • Multilayer is een klikverbinding. Dit noemen we klik PVC of click PVC. De vloer wordt met een klikverbinding zwevend gelegd. De winst? Comfort in combinatie met een goede contactgeluidsisolatie.
  • De Multilayer biedt een hoge geluidsisolatie met een demping van 18 dB. Ook is de Multilayer 100% waterbestendig. Bij de Multilayer is een vooraf aangebrachte ondervloer inbegrepen. Dus leg je die rechtstreeks op het bestaande oppervlak.
  • Beide PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze experts.
  • Elemental by Aspecta biedt 20 jaar garantie in particuliere woningen.

PVC vloer: de beste kwaliteit voor een voordelige prijs

Ben je op zoek naar een PVC vloer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Bij Hormes bieden wij jou gegarandeerd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Dus twijfel niet en neem contact met ons op of bezoek onze showroom! Hormes zal je verbazen, van professional tot particulier.

Merken die we verkopen

  • Elemental by Aspecta

Afspraak maken Bezoek Hormes

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..