024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

PVC buis en toebehoren

Een compleet assortiment handig bij elkaar geplaatst. Alles van PVC. De groep "PVC" omvat alle artikelen die nodig zijn om te komen tot solide verbindingen die zorgen voor een goede afvoer van (regen)water of andere mengsels.

PVC buis en PVC toebehoren bij Hormes Bouwmaterialen

  • Ruime voorraad in PVC- buizen in verschillende formaten.
  • PVC-bochten in uiteenlopende lengtes en breedtes.
  • Grote variatie in PVC koppelstukken waaronder bochten, T-stukken, sprongstukken, eindkappen, overschuifmoffen en verlopen.
  • Diverse lijmen van Bison speciaal voor het lijmen van PVC buizen, hulpstukken en goten.
  • Muur- en ophangbeugels voor het opvangen en bevestigen van PVC buizen.
  • Muur- en plakplaten van Martens.
  • Gootelementen in de vorm van dakgootverbinder, regenkappen en dakgootbeschermers.
  • Regentonnen en bijbehorende regentonkranen.

PVC verbindingen

Met een ruime voorraad aan PVC buizen, bochten en koppelstukken zijn zelfs de meest ingewikkelde verbinden mogelijk. Door het gebruik van een PVC- bocht kun je gemakkelijk een andere richting in de leiding aanbrengen. Met een PVC T-stuk maak je weer eenvoudig een verbinding tussen een horizontale en verticale PVC buis. De aangebrachte lijmmoffen op de verschillende PVC buizen zorgen ervoor dat ze gemakkelijk in elkaar geschoven kunnen worden. Vervolgens dienen ze met PVC-lijm te worden gedicht. Dit proces wordt vereenvoudigd door de lijmverbindingen op de buizen.

Zink hemel- en riool)waterafvoer

Steeds vaker wordt er bij hemelwaterafvoer gekozen voor een zinken afvoersysteem. Zo heeft Hormes een ruime keuze aan zinken verbindingen waaronder goten, bochten en T-stukken. Het voordeel van een zinken afwerking is dat deze de uitstraling van de woning doen verbeteren. Een groot gedeelte van de zinken verbindingen bestaat uit delen die het mogelijk maken om ze in elkaar te schuiven. Hormes heeft de zinken verbindingen in verschillende formaten verkrijgbaar.

Gebruik PVC tijdens renovatie

Voor een mooie afwerking van een renovatie en verbouwing kun je denken om elektriciteitskabels weg te werken door zogenaamde kabelgoten. Hormes heeft een ruime voorraad kabelgoten en toebehoren aan waarmee een strakke afwerking kan worden gecreëerd.  

PVC kopen?

In ons PVC-assortiment hebben wij naast PVC en zink verbindingen ook andere toebehoren op voorraad. Neem bijvoorbeeld de verschillende ophangbeugels, PVC-lijmen, gootbeschermers, klemzadels en zelfklevende afdichtingsband. 

Ben jij op zoek naar PVC voor jouw klus en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar onze bouwmarkt. De medewerkers daar geven je graag advies. Wel zo makkelijk!

Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..