024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Verven en schilderen

Professioneel schilderwerk met hoogwaardige kwaliteitsverf en producten levert een strak eindresultaat op. En als vakman wil jij deze kwaliteit kunnen leveren. De (muur)verven en lakken van Hormes zijn altijd van professionele kwaliteit en geschikt voor iedere verfklus. Het assortiment hebben wij ook hier weer makkelijk bij elkaar geplaatst. Van kwasten tot muurverf en van verfbakjes tot primer. Alle producten vind je in hetzelfde gangpad: dat is makkelijk! Met onze mengservice mengen wij alle soorten verf, muurverf en spachtelputz op de gewenste kleur en is klaar terwijl je wacht. 

Kwaliteitsmerken verf

Hormes verkoopt kwaliteitsproducten van de merken SPS, Global Paint, HOEKA, Koopmans en ons huismerk Goeie®. 

SPS 

SPS is fabrikant van een complete lijn sierpleisters, muurverven en lakken. Voor de schilder en stucadoor heeft SPS heeft verschillende producten in het assortiment. Hormes heeft lakken en primers van SPS in de bouwmarkt op voorraad, andere prducten zijn op bestelling leverbaar. SPS is een professioneel merk. Geschikt voor zowel de professional als de doe-het-zelver. De producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn in vergelijking met andere professionele merken aantrekkelijk geprijsd. 

SPS lak en primer

Duurzaam beschermd met de lakken van SPS. 

 1. In verschillende glansgraden: mat, zijdeglans, halfglans en hoogglans
 2. Voor binnen en buiten
 3. Dekkend of transparant
 4. Watergedragen en oplosmiddelhoudend
 5. Voor veel toepassingen geschikt

Met de primers van SPS voor lakken verzeker je een perfect eindresultaat. Voor een goede hechting en vullende werking kies je voor een van de SPS primers. Bijvoorbeeld de SPS Multi Primer. Deze primer is breed inzetbaar, is watergedragen en snel drogend en is een uitstekend hechtende en goed vullende primer.

HOEKA

HOEKA is sinds jaar en dag hét merk voor de stukadoor en spuiter en de producten staan altijd garant voor een uitstekende verwerkbaarheid, de juiste prijs-kwaliteit verhouding en natuurlijk een schitterend eindresultaat. Met kwalitatief hoogwaardige sierpleisters, spuitpleisters en muurverven levert HOEKA duurzame en decoratieve afwerkingen van wanden en plafonds binnen en buiten. 

Het HOEKA assortiment is opgebouwd uit 5 productgroepen:

 1. Voorbehandeling – voorbehandelingsproducten voor gips, sierpleister en muurverf
 2. Sierpleister – pleisters voor de afwerking van wanden en plafonds
 3. Muurverf – dekkende, matte muurverven voor elke toepassing binnen en buiten
 4. Hand/Spuitpleister – eenvoudig verwerkbare en verspuitbare hand- en spuitpleisters
 5. Therm – hoogwaardige decoratieve afwerking van buitengevels en gevelisolatiesystemen

GLOBAL PAINT

Global Paint ontwikkelt een breed scala verfproducten voor consumenten en professionals. Hoogwaardige lakken en muurverven voor de professionele markt, de bouw, timmerindustrie, standbouw en metaalindustrie met een geringe hoeveelheid oplosmiddelen. In ons assortiment ook een aantal primers van Global Paint.

 1. In verschillende glansgraden: matt, satin, gloss
 2. Voor binnen en buiten
 3. Watergedragen en oplosmiddelhoudend
 4. Voor veel toepassingen geschikt

Koopmans Verf

Koopmans Verf staat voor ruim 130 jaar verf bereiden. Koopmans Verf is er voor iedere verfklus: groot, klein, binnen of buiten. Koopmans streeft ernaar dat iedere doe-het-zelver zijn verfklus kan klaren met het resultaat van een professionele schilder. Hormes heeft Koopmans Verf in het assortiment. 

 • Voor binnen en buiten
 • Duurzaam
 • Milieuvriendelijk
 • Professionele kwaliteit

Goeie® Verf

Het verfassortiment van Goeie® wordt bij een professionele verffabrikant speciaal voor Hormes gemaakt. Onder ons eigen label Goeie® hebben wij een aantal verfproducten in ons assortiment. Producten met een Goeie® kwaliteit tegen een Goeie® prijs. Daar staat het huismerk van Hormes voor! Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd. Het Goeie® verf assortiment

 1. Aflakken en grondverven
 2. Verkrijgbaar in zijdeglans en hoogglans
 3. Voor binnen en buiten
 4. Watergedragen en oplosmiddelhoudend
 5. Voor veel toepassingen geschikt
 6. Semi-professionele kwaliteit

Verfbenodigdheden

Kwasten, verfrollers, verfverwijderaar, oplosmiddelen, afplaktape en verfbakjes vind je natuurlijk ook in dezelfde stellingen.

Aanverwante artikelen direct bij Hormes meenemen

Bij de verfklus heb je niet alleen het juiste gereedschap en de verf nodig. Dank ook aan voorbereidingen voorafgaand aan de verfklus. Hormes heeft alles in huis om te schuren. Uiteraard ook alles voor een nette afwerking met de juiste kitMaar denk er ook aan de omgeving te beschermen tijdens de klus met afdekfolie, zeil of stucloper. 

Advies over verven en schilderen?

Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar voor het geven van (kleur)advies, mengen van de verf in de gewenste kleur en het beantwoorden van al je vragen.

Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..