024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Deuren

DEUREN: verschillende kleuren, maten & stijlen

Hormes levert jou vanuit één klantvriendelijk adres deuren in verschillende kleuren, maten en stijlen. Bij Hormes leggen we de binnen- en buitendeuren inclusief het deurbeslag slim en overzichtelijk bij elkaar. Ideaal voor het vergelijken en makkelijk keuzes maken. Zowel als particulier of professional slaag je snel en vooral: compleet.

Binnendeuren: stijl, privacy en comfort

Vrijwel elke ruimte in een woning, kantoor of pand heeft binnendeuren. Het doel van binnendeuren? Privacy en rust creëren én de temperatuur in de ruimte op peil houden. Maar ook de stijl van een binnendeur is heel bepalend voor de sfeer. Elk type deur draagt op een bepaalde manier bij aan de uitstraling van je interieur. Hormes begrijpt dit en dus bieden we je een ruime keuze aan binnendeuren. 

Buitendeuren: mooi, gastvrij én veilig

Een goed gekozen buitendeur knapt het buitenaanzicht van je huis met sprongen op. Een gastvrij en warm visitekaartje voor je gasten. En tegelijkertijd houd je met goed deurbeslag ongenode gasten op afstand. Bij Hormes hoef je niet lang te zoeken naar een geschikte buitendeur. Door ons ruime assortiment vindt elke particulier of professioneel direct de juiste deur!

Deurbeslag: voor de complete afwerking van elke deur

Bij een mooie deur hoort stijlvol deurbeslag. Dus slaag je hiervoor in één moeite door bij Hormes. Voor de complete afwerking van je deur biedt Hormes particulier en professional een ruime keuze aan toebehoren. Van deurkrukken en scharnieren tot verschillende deursloten. Op zoek naar kozijnen? Neem dan contact op met de afdeling Bouwmaterialen. 

Verschillende merken deuren

Hormes gaat voor topkwaliteit dus bieden wij de onderstaande drie deurenmerken in ons assortiment:

  • Skantrae
  • Austria Deuren
  • Weekamp Deuren

Deuren en/of deurbeslag kopen?

Voor alle vragen rondom deuren ben je bij Hormes aan het goede adres. We helpen je graag en onze medewerkers staan dan ook voor je klaar! We kunnen altijd samen door één deur, van particulier tot professional.

 

Afspraak maken Bezoek Hormes

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..