024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Hang- en sluitwerk

Hang- en Sluitwerk is de verzamelnaam voor alle producten die gebruikt worden om Deuren en Ramen af te hangen, te openen, vast te zetten, te sluiten en/of op slot te doen. Bij Hormes hebben wij al deze producten bij elkaar in het pad gelegd. Makkelijk hè? Van Deurbeslag tot Deursloten en van Scharnieren tot Tuindeurenbeslag.

Hormes heeft een uitgebreid assortiment hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Denk aan deurbeslag, scharnieren, raamsluitingen en cilindersloten. 

  • Tot het hangwerk behoren scharnieren en gehengen
  • Tot het sluitwerk behoren sloten, schuiven en grendels
  • Tot het beslag behoren raam- en deurkrukken

Hang- en sluitwerk voor Deuren en Ramen

Voor binnendeuren en buitendeuren hebben wij Deurbeslag en Deursloten van verschillende merken. Gebruik de juiste sloten en scharnieren om een deur soepel open en dicht te maken of af te sluiten. Hormes heeft verschillende soorten sloten zoals loopsloten, WC-sloten, cilindersloten, veiligheidssloten, voordeursloten etc.

Voor de ramen maak je bij ons keuze uit Raambeslag van een hoogwaardige kwaliteit. Denk aan (telescopische) raamuitzetters, raamsluitingen en sluitplaten. Voor Veiligheidsbeslag moet je een gangpad oversteken, want Meerpuntsluitingen en ander Veiligheidssloten vind je bij Hormes bij de klus Beveiligen.

Hang- en sluitwerk voor buiten

Voor het hangen en goed laten sluiten van tuindeuren heeft Hormes ook het juiste beslag in huis. Denk aan windhaken en kruishengen, maar ook poortsloten en grendels. 

Deurbeslag voor buiten en binnen

Deurbeslag wat gezien mag worden! Kies het deurbeslag wat bij jouw woonstijl past. Strak RVS of staal, klassiek of eenvoudig? Hormes geeft allerlei stijlen deurbeslag op voorraad en ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Dus de kans dat je bij ons slaagt is groot.

Andere soorten sloten

Alle hangsloten, kabelsloten, magneetsloten en ankers en eclectische deursloten kan je ook hier vinden.

Hang- en sluitwerk voor projecten?

Voor zowel nieuwbouw als renovatie van een woonhuis, kantoor of ander project kunnen wij helpen met de keuze en advies voor het juiste beslag en het hang- en sluitwerk. De materialen leveren wij gewoon mee met de andere bouwstoffen en -producten.

Afspraak maken Bezoek Hormes Offerte aanvragen

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..