024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Plamuren

Een compleet assortiment handig bij elkaar geplaatst. Alles om te plamuren. Het assortiment bevat alle facetten rondom uw stucwerk. Van voegmiddelen voor een net afgewerkte muur of plafond tot het plamuurgereedschap voor een nette afwerking.

Stucen van uw muur of plafond

Een nette afwerking van de muren en plafond is van groot belang voor de algehele uitstraling van het huis. Indien je van plan bent te gaan stucen, zorg dan altijd om de vloer en muren af te plakken. In het geval van muren met uitwendige hoeken, kun je hoekbeschermers gebruiken. Wanneer je van plan om zelf te gaan stucen, hebben wij nog een aantal tips:

  • Zorg voor een schone en droge ondergrond voor een strak eindresultaat
  • Maak gebruik van goed en professioneel gereedschap

Alabastine stucoplossingen

Belangrijk is om de juiste soort plamuur te gebruiken om scheuren en gaatjes ongedaan te maken. Lakplamuur is uitermate geschikt om kleine oneffenheden in een beschadigde ondergrond weg te werken. Voor het beste resultaat wordt de lakplamuur tussen verschillende verflagen aangebracht. In de bouwmarkt vindt je verschillende hoogstaande lakplamuren van Alabastine. De producten van Alabastine zijn gebruiksvriendelijk en zeer geliefd onder bouwprofessionals. Naast de lakplamuren ben je bij Hormes ook voor acrylplamuur, voegplamuur, spuitplamuur, baksteenreparatie en houtrotvullers aan het juiste adres.  

Semin light

De lichte renovatiepasta’s van SEMIN zorgen voor een moeiteloze herstelling van scheuren en barsten. Het plamuren van binnenwerken wordt door de multifunctionele plamuren van SEMIN aanzienlijk vereenvoudigd. De SEMIN plamuurpasta’s zorgen door hun directe inzetbaarheid voor een snel eindresultaat. Verkrijgbaar in zowel pasta als poedervorm.

Houtplamuur

Bij het vullen van gaatjes die dieper zijn dan 1 mm, zal de plamuur gaan krimpen. Daardoor is het nodig om dit proces één of meerdere keren te herhalen. Houtvulmiddelen kunnen doorgaans ongeveer 2 cm vullen zonder dat deze krimp te vertonen. De houtplamuur van Alabastine is geschikt voor lagen van maximaal 1 mm per keer.

Plamuurtoebehoren

Voor een goed resultaat is het juiste plamuurgereedschap essentieel. Hormes voert plamuurmessen in verschillende maten van het merk Elma. De plamuurmessen van Elma resulteren in een strak eindresultaat dankzij hun stevige RVS blad en perfecte grip door het ergonomische handvat.

  • Alabastine plamuren zoals lakplamuren, spuitplamuren en voegplamuren.
  • Novatech Tec7 voegmiddel
  • Alabastine muurvullers in 0.5, 0,75, 1 en 2 kilogram.
  • Model, voeg en- snelgipsen van Knauf
  • SEMIN plamuren en fillers, verkrijgbaar zowel in pasta als poedervorm.
  • Plamuur en- afsteekmessen in verschillende lengtes.
  • Zelfklevende gaasband en bewapeningsgaas in verschillende afmetingen
  • Alabastine baksteenreparatie voor verschillende kleuren stenen
Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..