024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Boren

Een compleet assortiment handig bij elkaar geplaatst. Alles om te boren. De groep "boren" bevat alle producten die nodig zijn om een gat te boren en alle hulpmiddelen die je erbij nodig hebt. Van (accu)boormachines tot pluggen en van metaalboren tot gatenzagen.

Welke boor voor welke ondergrond?

Voor elke ondergrond heb je een andere boor nodig. Er zijn vele soorten boren verkrijgbaar, met verschillende diameters. We onderscheiden houtboren, metaalboren en boren voor steenachtig materiaal, zoals steenboren en betonboren. Ook zijn er speciale boren voor glas. De beste boortjes hebben wij voor je geselecteerd en bij elkaar in het schap geplaatst. Natuurlijk naast de (accu)boormachines en de pluggen. Alles om te boren bij de hand.

Metaalboortjes, betonboortjes, SDS-boren, steenboortjes, glasboortjes, tegelboortjes, diamantboortjes in veel maten. Voor iedere klus een juiste boor te vinden. Weet je niet welk boortje je het beste kunt gebruiken dan geven onze medewerkers graag advies.

De beste boormachines!

Ook voor de machines ben je bij Hormes aan het goede adres. Accuboormachines, klopboren, boorhamers zowel voor particulier als voor professioneel gebruik hangen ze gewoon op voorraad. Van de merken Makita en Dewalt.

Pluggen

Na het gat komt de plug en hoe kies de juiste plug voor het schroeven? Pluggen voor alle soorten wanden en muren zijn bij ons verkrijgbaar: voor hout, beton, gasbeton of gips. Want het materiaal van de wand bepaald welke plug je nodig hebt!

  • Hollewandplug
  • Universeelplug
  • Slagplug
  • Spijkerplug
  • Nagelplug
  • Gasbetonplug
  • Plug voor gipsplaten (meteen met plug en al in de wand boren)
  • Kozijnplug
  • Etc.

Pluggen zijn bij Hormes per stuk verkrijgbaar of per doosje.

Advies over Boren?

Onze medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We geven graag advies over de machines, welk boortje voor welke klus geschikt is en welke plug je het beste gebruiken kan. 

Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..