024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Reinigen

Een compleet assortiment om te reinigen makkelijk bij elkaar geplaatst. Van vuiligheid ben je het liefst zo snel mogelijk af! Of het nu gaat om vuiligheid, verfresten of chemisch afval. Afhankelijk van het soort afval is dit natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Om die reden heeft Hormes voor jou alle benodigdheden die je nodig hebt voor het verwijderen van afval makkelijk bij elkaar geplaatst.

Reinigen van tegels en vloeren

Om tegels in goede conditie te houden en te beschermen tegen verschillende invloeden heeft Hormes voor verschillende tegels speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen. Deze hebben naast een reinigende ook een vuilafstotende werking. Vanwege de olie- en waterbestendige werking zorgen deze voor een goede afdichting en beschermen de tegels op lange termijn tegen natuurlijke invloeden. Afhankelijk van het soort vloer heeft Hormes verschillende middelen om de vloer schoon en in goede conditie te houden. Een laminaatvloer is erg onderhoudsvriendelijk en is een bezem of stofzuiger over het algemeen genoeg. Bij zwaardere vervuiling kan een schoonmaak- of reinigingsmiddel worden gebruikt. Voor stenen oppervlakten hebben we edelzeep, kleurverdieper en verschillende coatings op voorraad.

HG reinigingsoplossingen - HG doet wat het beloofd 

HG heeft een groot assortiment aan reinigingsoplossingen voor professioneel gebruik. Hormes heeft een enorm aanbod aan HG producten. Zo bestaat het assortiment van Hormes uit verschillende reinigers waaronder tegelreiniger, terrastegelreiniger, voegenreiniger, krachtreiniger en diverse steenreinigers. Naast de reinigers heeft Hormes ook andere HG oplossingen waaronder ontstoppers, stickeroplossers en een groot aantal verwijderaars.

  • Ruime keuze in hogedrukspuiters en slangensets van merk Kärcher.
  • Diverse verfoplossingen van Elma waaronder terpentine, ammoniak, kwastontharder en kwastreiniger

Vegers en bezems in alle soorten en maten

Op zoek naar een goede bezem? Hormes heeft een ruime keuze in bezems en vegers. Van een gewone huishoudbezem tot een bezem voor het grovere werk. De bezems van Sorbo zijn verkrijgbaar met zowel zachte als harde haren en verkrijgbaar met of zonder steel. Voor de kleine veegklussen zijn er een aantal handvegers te vinden. We hebben bezems in verschillende uitvoeringen, waaronder kunststof, hout en metaal.

  • Stad en- straatbezems in verschillende uitvoeringen zoals hout of kunststof
  • Hand en- zaalvegers van Sorbo

Toebehoren reinigen

Hormes biedt een groot aantal poetsdoeken en emmers aan waarmee zelfs grote schoonmaakklussen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

  • Verschillende huishoud en- poetsdoeken
  • Schuurspons en- emmers voor het grovere schoonmaakwerk
  • Huisafval en stofzakken in verschillende formaten
  • Persoonlijke hygiënemiddelen waaronder handreinigers en ontsmetter
  • Vochtvreters en navulverpakkingen van Bison
  • Rio schoonmaakazijn
Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..