024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Opbergen

Een compleet assortiment handig bij elkaar geplaatst. Berg al jouw klusbenodigdheden makkelijk op. Een opgeruimde werkomgeving zorgt voor een gerust gevoel en geeft je de mogelijkheid om te focussen wat echt belangrijk is: de klus. Van gereedschapskisten en- koffers tot complete opbergkasten. Op zoek naar mogelijkheden voor het creëren van je eigen opslagruimte. Voor de inrichting van je werkplek of bus heeft Hormes verschillende praktische bevestigingen waarmee jij de ideale opbergsetup kan creëren, waaronder (wand)rails, plankdragers, j-haken en kastverbinders.

 

Kant- en klare opbergmogelijkheden

Bij Hormes weten we dat die niet iedereen evenveel gereedschap gebruikt. Afhankelijk van de hoeveelheid zijn er verschillende oplossingen om je gereedschap en materiaal goed op te bergen.

Systainers

Dit zijn modulaire kunststof containers die je makkelijk op elkaar kan stapelen. Deze zijn vooral geschikt voor het opbergen van het elektrische gereedschap. Deze opbergsysteem zijn stootbestendig en daardoor uitermate geschikt voor gebruik op de werkplaats.

Gereedschapskoffers en assortimentsdozen

Hierdoor kun je zorgvuldig elk instrument een eigen plek geven. Bij Hormes bieden we tassen, koffers en wanden in verschillende maten en soorten, voor zowel de grote als kleine klusser.

  • Gereedschapskoffers/tassen in verschillende groottes van Raaco en Erro.
  • Stanley assortimentsdozen variërend in aantal opbergvakken.
  • Complete opberg- en ladekasten

Gereedschapswagen

Door het gebruik van een gereedschapswagen heb je je benodigde gereedschap altijd dichtbij. Je rolt de gereedschapswagen eenvoudig van werkplek naar werkplek. Hormes biedt verschillende Altrad wagens. Deze solide steekwagens zijn ergonomisch waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ook te vinden in het assortiment zijn de inklapbare steekwagens van Stanley. Deze zijn door hun flexibiliteit makkelijk op te bergen.

Opbergruimte zelf creëren?

Zelf een opbergsysteem maken. Hormes heeft alles in huis om dit te faciliteren, of het nu gaat om een laderail of een kastverbinder. Voor het bevestigen van een wandplank heeft Hormes diverse (industriële) plankendragers. De robuuste bouwkwaliteit en uitstraling zorgen voor een strakke afwerking. Een overzicht van praktische oplossingen vindt je hieronder.

  • Ruim assortiment aan steunen waaronder enkele, dubbele dragers en industriële dragers.
  • Enkele, dubbele en laderails. Laderails zijn inclusief ladedrager en uitneembaar.
  • Ook verkrijgbaar diverse rail montagesets.
  • Praktische en decoratieve plankdragers voor gebruik in verschillende ruimtes. Zowel verkrijgbaar als vast onderdeel en inklapbaar.
  • Kastverbinder en koppelbouten
  • Plank en- industriële dragers.
  • Diverse bok, zwenk, transport en- meubelzwenkwielen.
Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..