024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Klemmen

Een compleet assortiment handig bij elkaar geplaatst. Of je nou een stel planken bij elkaar wilt houden terwijl de lijm droogt, of dat het gaat om het bevestigen van een aantal schroeven. Hormes heeft voor elke klus de benodigde klem.

Gereedschapsklemmen

Met de gereedschapsklemmen van Skandia kun je allerlei gereedschappen ophangen. Door ze aan de wand te hangen, zorgt je voor een veilige en overzichtelijke werkplaats. Een onmisbare accessoire voor elke professionele klusser. Hormes heeft gereedschapsklemmen in allerlei formaten.

Lijm en- schroefklemmen

De brede inzetbaarheid van de schroefklem maakt hem handig in veel verschillende klussen. Lijmklemmen zijn het ideale gereedschap om twee aan elkaar te lijmen delen goed en strak bij elkaar te houden. Op deze manier is het maken van een oersterke verbinding heel eenvoudig. Hormes heeft een ruim assortiment aan lijmklemmen van Toptools.

Spanbanden en klemgespen

Met de spanbanden van Touw & Pack kan van alles vastgezet worden. De stevige klemgesp zorgt voor een uitstekende grip in verschillende situaties, of het nu gaat om bagage op de fiets, aanhanger, imperiaal of om een partij bouwmaterialen bij elkaar te houden. Dankzij de stevig verzinkte klemgespen is de spanband eenvoudig strak te spannen en kan na ontgrendeling weer rustig los worden gelaten, zonder dat de bagage of andere materialen direct los komen te liggen.

Bankschroeven

Het assortiment van Hormes bestaat onder andere uit Steelwoord bankschroeven. De bankschroeven zijn vervaardigd uit hoogwaardig smeedbaar gietijzer, voorzien van verwisselbare gehard stalen bekken. Het te bewerken onderdeel kan zich door deze modificaties niet verschuiven.

Advies over Klemmen?

Onze medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We geven graag advies over de verschillende klemmen, welke klem voor welke klus geschikt is en welke klem je het beste kunt gebruiken.

Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..