024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Nieuwe merken keukenapparatuur

Hormes In Huis < 1 min. 20 augustus 2020

Bij Hormes hebben we een ruim aanbod (inbouw)apparatuur voor onze keukens. Onlangs hebben wij de mogelijkheden uitgebreid met de producten van de merken ATAG, ETNA en PELGRIM. Zo kunnen wij nog beter op basis van de wensen en het budget de apparatuur in de (bij)keuken verwerken.

  • nieuwe merken keukenapparatuur

Afhankelijk van het budget en wensen zijn verschillende keuzes in apparatuur te maken. Van inductiekookplaat tot afzuigkap en van luxe stoomoven tot vaatwasser. Bij ieder apparaat bieden wij een ruime keuze binnen de verschillende merken aan. Naast Beko, Zanussi en AEG bieden wij nu dus ook alle producten aan van PELGRIM, ATAG en ETNA.

Pelgrim

PelgrimPelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken en is een puur Nederlands merk. De productontwikkelaars van Pelgrim willen dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met hun apparatuur. Daarom zoekt Pelgrim constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken! Pelgrim viert dit jaar haar 100-jarig bestaan met de introductie van de 3in1 oven. Hiermee is Pelgrim de eerste in de markt met een volwaardige 3in1 oven. 

Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van de ovens, magnetrons en bijpassende apparaten heeft Pelgrim niet alleen naar het design gekeken. Maar vooral naar de functionaliteit. Is het makkelijk? Stuk voor stuk zijn het apparaten die dus heel eenvoudig te bedienen zijn. 

Pelgrim apparatuur

ATAG

AtagAlles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Het assortiment van ATAG richt zich volledig op de keuken en het gebruik ervan. ATAG biedt alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken. De laatste stand van de technologie, vertaald naar het dagelijks leven van de thuiskok. Dat is de centrale gedachte achter de keukenapparatuur van ATAG. Techniek, duurzaamheid, functionaliteit en design. Elk facet moet kloppen om het koken tot een inspirerende beleving te maken. Want koken is beleving pur sang. En ATAG draagt daar graag aan bij.

ETNA

Het Nederlandse keukenmerk ETNA is al meer dan 160 jaar een naam in ons land! Van kookplaat tot koelkast: alle ETNA producten zijn ontwikkeld met de Nederlandse huizen en haar bewoners in gedachten. Nuchter met een scherp oog voor detail en functioneel maar verrassend design. De laatste kooktrends en technologieën vertalen we naar kwalitatieve en betaalbare designproducten voor in de keuken. ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar we zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Niet dromen maar doen dus met ETNA. Met een breed assortiment (inbouw)apparaten tovert ETNA elke keuken in het budgetsegment om tot een droomkeuken. 

ETna

Nieuwe keuken? 

Heb je op zoek naar een keuken voor jouw project? Voor elk budget hebben wij een keukenoplossing op maat. Van betaalbaar tot duurzaam van tot luxe tot basic. Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op.

Bezoek de showroom


Hormes In Huis < 1 min. 20 augustus 2020

Onze verhalen

Lees meer verhalen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..