024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Hormes bezorgt klussers een fijne zomervakantie

Hormes Bouwmaterialen 2 min. 21 juli 2020

Ga met Hormes ALL-INKLUSIVE én steun direct het onderzoek diabetes type 1!

Wijchen, 21 juli 2020 – De zomervakantie ziet er anders uit dit jaar. Wat doe jij deze zomer? Hormes biedt alle thuisblijvers dé alternatieve vakantiebestemming aan! Vanaf woensdag 22 juli kan de  ALL-INKLUSIVE vakantie “geboekt” worden bij Hormes. Klussers ontvangen dan een vakantiepakket met veel voordelen en steunen met hun keuze bovendien een goed doel: onderzoek naar genezing van Diabetes type 1.

  • ALLINKLUSIVE
  • ALLINKLUSIVE 2
  • ALLINKLUSIVE 3
  • ALLINKLUSIVE 4
  • ALLINKLUSIVE 5

Vakantiegangers ontvangen het unieke groene Hormes ALL-INKLUSIVE Diabetes Géén polsbandje en ontvangen direct voordeel, deurhangers zodat klanten zonder afleiding kunnen klussen en een kluspaspoort dat leidt naar allerlei klusbestemmingen in een praktische toilettas. Van badkamer, tuin, keuken tot het dak, er is keuze genoeg! Deze ALL-INKLUSIVE is gegarandeerd de beste deal en wij weten zeker dat reizigers na de vakantie tevreden en trots terugkijken op de resultaten. 

All-inclusive of All-inklusive?

Houle Hormes van Hormes Bouwmaterialen en Rob Schilten van VakantieXperts De Planeet zijn Wijchense ondernemers én goede vrienden. Zij vinden dat je in tijden van crisis elkaar moet ondersteunen en helpen waar het kan. Voor de nieuwe zomercampagne van Hormes zochten zij dan ook graag de samenwerking met elkaar op. 

Klanten van Hormes die graag op reis willen worden deze zomer doorverwezen naar VakantieXperts de Planeet. Andersom biedt het Wijchense reisbureau klanten die niet weg willen of waarvan de reis is geannuleerd de alternatieve ALL-INKLUSIVE vakantie aan met een knipoog. Klanten mogen het zelf weten! ALL-INCLUSIVE genieten, geregeld door de medewerkers van VakantieXperts of toch liever ALL-INKLUSIVE op vakantie met Hormes Bouwmaterialen. 

Hoe kun je de ALL-INKLUSIVE boeken?

Ga naar de Hormes “incheckbalie” in de Hormes Bouwmarkt, vul daar je visum in en betaal € 7,50 boekingskosten voor een fijne klusvakantie. 

Steun direct het goede doel: Géén Diabetes type 1! 

Al jaren ondersteunt Hormes trouw het onderzoek van Prof. Dr. Bart Roep van het LUMC naar genezing van Diabetes type 1. Elke dag zetten hij en zijn team zich in om de Diabetes type 1 puzzel op te lossen en genezing te bieden aan al die patiënten nu en in de toekomst. Het kan niet snel genoeg gaan en daarom doneert Hormes per ALL-INKLUSIVE klant de helft (€ 3,75) aan dit belangrijke onderzoek! 

Volg de komende weken onze communicatiekanalen voor meer informatie, nieuws en acties van de ALL-INKLUSIVE vakantie.

Meer informatie over ALL-INKLUSIVE!


Hormes Bouwmaterialen 2 min. 21 juli 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..