024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Ga deze zomer ALL-INKLUSIVE!

Wat wordt jouw bestemming deze zomer?
Ga ALL-INKLUSIVE!

Hormes ALL-INKLUSIVEBoek jouw ALL-INKLUSIVE klusvakantie bij Hormes. Geniet meer dan ooit van het gevoel van thuiskomen. Met je kluspaspoort kies je jouw klusbestemmingen. Badkamer, tuin, keuken of de slaapkamer, het is jouw vakantie! Ongestoord klussen, achteraf geen verrassingen en het maakt niet uit hoe vaak je langskomt. Onze ALL-INKLUSIVE is gegarandeerd de beste deal en wij weten zeker dat je na de vakantie tevreden en trots terugkijkt op de resultaten.

Ga jij ALL-INKLUSIVE?

Ben je al helemaal in de stemming? Jouw klusbestemming al voor ogen? Dan hoef je alleen nog maar te boeken. Meld je bij de Hormes incheckbalie, vul je visum in en betaal eenmalig 7,50 euro boekingskosten. Daarna profiteer je op vertoon van je ALL-INKLUSIVE polsbandje van vele voordelen! Je ontvangt het Hormes kluspaspoort, het ALL-INKLUSIVE polsbandje, toilettas en deurhangers voor een ongestoorde klusvakantie:

De voordelen en voorwaarden  

Op vertoon van een geldig Hormes polsbandje (of een Hormes klantkaart) ontvang je bij elke aankoop in de Hormes Bouwmarkt tot wel 10% korting op het aankoopbedrag. Maar ook 10% op tegels in de showroom en 5 à 10 % op bouwmaterialen! Uitgezonderd acties en vaste lage prijzen.

"Boeken"?

Vul aan de incheckbalie jouw “visum” in. Je ontvangt direct het vakantiepakket. Je krijgt van ons ook een persoonlijke Hormes Klantkaart toegestuurd. Je kunt je polsbandje of klantkaart laten zien voor de korting (en de korting gaat direct in!)

Het vakantiepakket 

ALL-INKLUSIVE polsbandje
Laat je bandje zien en ontvang je korting
Hormes Kluspaspoort
Met het Hormes kluspaspoort kies je de klusbestemming 
Deurhangers
Lekker ongestoord klussen 

Met jouw keuze steun je het goede doel: DIABETES GEEN!

Al jaren ondersteunt Hormes trouw het onderzoek van Prof. Dr. Bart Roep van het LUMC naar genezing van Diabetes type 1. Elke dag zetten hij en zijn team zich in om de Diabetes type 1 puzzel op te lossen en genezing te bieden aan al die patiënten nu en in de toekomst. Het kan voor ons niet snel genoeg gaan en daarom doneren wij per ALL-INKLUSIVE klant de helft (€ 3,75) aan dit belangrijke onderzoek. Ben je al vaste klant  of koop je op rekening en wil je ook het goede doel steunen? Koop dan alleen het Hormes ALL-INKLUSIVE polsbandje voor €3,75. Het hele bedrag gaat dan naar de actie,

Wil je meer of structureel doneren? 

Via de Bontius Stichting is het mogelijk eenmalig of structureel jouw steun te geven aan dit onderzoek.

Liever toch op reis?

Wil je toch liever all-inclusive op vakantie? Dan raden we je VakantieXperts de Planeet in Wijchen aan! Daar zitten ervaren reisadviseurs voor je klaar zodat jij veilig op reis kunt gaan!  

 

 

Team Hormes wenst je een hele fijne ALL-INKLUSIVE toe!