024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Breedplaatvloeren leveren en lossen in één handeling

Hormes Bouwmaterialen 2 min. 30 juni 2020

Ontdek het gemak en de efficiëntie van de nieuwe service van Havebo groep: breedplaatvloeren leveren en lossen met een zware kraanwagen. De breedplaatvloeren van Havebo worden op tijd geleverd op de bouwplaats, dat is niks nieuws. Maar zelf ben je als aannemer verantwoordelijk voor het regelen van een kraan om de vloerplaten te hijsen. En dat hoeft nu niet meer! Alles wordt in een keer voor je geregeld. 

  • Breedplaatvloeren leveren en lossen met de zware kraanwagen

Leveren en lossen van de breedplaatvloeren in één handeling

Sinds kort is het mogelijk om de breedplaatvloeren bij aankomst op de bouw meteen op de juiste plek te laten leggen. De nieuwe kraanwagen van Havebo is voorzien van een zware kraan (85 ton/meter) en heeft een reikwijdte van 28 meter. De chauffeur/kraanmachinist legt met behulp van een controller de platen op de juiste plek, in het werk, in goed overleg met de hoofduitvoerder.

Meerwerk is ook af te spreken

Naast het lossen van de breedplaatvloeren is het ook mogelijk om nog andere werkzaamheden te laten verrichten op/rond de bouwplaats. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van bijlegbewapening, bekisting of andere zware bouwmaterialen. Alleen de uren op de bouwplaats worden in rekening gebracht. Ideaal om de bouwplaats werkbaar te houden daar waar er materiaal in de weg ligt. 

Technische specificatie kraan

  • Reikwijdte: 28 meter
  • Lostijd per vracht: 1,5 - 2 uur
  • Laadlengte wagen: 6 meter
  • Laadlengte aanhanger: 7 meter

Heb je twijfel of deze service ook op jouw bouwplaats mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je in contact brengen met de transporteur om de mogelijkheden door te nemen. 

Breedplaatvloer Havebo

De breedplaatvloer van Havebo Groep is een verdiepings- of dakvloer met grote constructieve mogelijkheden. De breedplaatvloer bestaat uit geprefabriceerde betonnen platen van minimaal 50 mm dik waar overheen een druklaag wordt gestort. De vloer is in voorgespannen en niet-voorgespannen uitvoering leverbaar. De lengte en dikte van de vloer zijn afhankelijk van de belasting en overspanning. De adviseurs van Hormes Bouwmaterialen geven je graag advies over de mogelijkheden. 

Wil je meer over breedplaatvloeren weten?

Of over de nieuwe service van het direct leveren en lossen op locatie? Neem dan contact met ons op.

Vragen of meer informatie?


Hormes Bouwmaterialen 2 min. 30 juni 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..