024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

In Memoriam Jan Hormes

Hormes Bouwmaterialen 3 maart 2021

Jan Hormes, oud-directeur Hormes Bouwmaterialen overleden. 
 

  • In Memoriam Jan Hormes

☀︎ 30 september 1948 -  ✝ 28 februari 2021

Helaas moet ik jullie het zeer trieste nieuws brengen dat op 28 februari mijn vader en vriend Jan Hormes is overleden. Jan was al geruime tijd ziek en met name de laatste maanden verslechterde zijn toestand snel. Ik ben verdrietig om hem te missen, maar blij dat verder lijden hem bespaard is gebleven.

Als oud-directeur van Hormes Bouwmaterialen (derde generatie) was hij jarenlang het commerciële gezicht van de zaak. Met een klantgerichte instelling, een vakkundige benadering en bijzonder veel kennis heeft hij bijgedragen aan mooie bouwwerken en gezorgd voor vele tevreden opdrachtgevers.

Jan heeft samen met mijn moeder Trudy en zijn broer Frans († 23 maart 2020) een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Hormes Bouwmaterialen zoals we het nu kennen. Ook is hij mijn belangrijkste leermeester geweest gedurende mijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Ook na zijn pensioen bleef pa de gang van zaken volgen en was hij alert op eventuele verbeteringen. Bij menig familiebezoek draaide het dan ook vaak alleen om de zaak.

De verslagenheid is groot binnen Hormes en haar klantenkring. We gaan hem dan ook missen.

De omstandigheden door het coronavirus zorgen ervoor dat ook de uitvaart noodgedwongen klein van opzet zal zijn waardoor niet iedereen aanwezig kan zijn. Dat is treurig.

Rust zacht pa.

Houle Hormes
Algemeen Directeur

 

Advertentie Personeel Jan Hormes


Hormes Bouwmaterialen 3 maart 2021

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..