024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

FAKRO dealerpunt

Hormes Bouwmaterialen 2 min. 17 maart 2022

Hormes Bouwmaterialen is een FAKRO Dealerpunt! FAKRO biedt een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken. Ontdek het assortiment dakramen, platdakramen, lichtkoepels, lichtstraten en dakkapellen. Maar ook zonwering en zoldertrappen!

 • Showroom WIjchen
 • Tuimelraam Fakro
 • Strak Fakro
 • Dakkapel basis
 • Slaapkamer 3 vensters

Voor elke ruimte onder elk plat of hellend dak biedt FAKRO slimme en betaalbare daglichtoplossingen! Wat de wensen of vraagstukken ook zijn, FAKRO biedt volop keuze. Wil je meer hulp bij het kiezen van een daglichtoplossing? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij denken graag met je mee.

"Haal het mooiste licht naar binnen"

Fakro dakramen zijn van een uitstekende kwaliteit, ze zijn duurzaam en bovendien recyclebaar. Voorzien van topkwaliteit glas en geschikt om aan de hoogste eisen voor energiezuinig bouwen te voldoen. Ook op het gebied van veiligheid voldoen de daglichtoplossingen van FAKRO aan alle geldende normen.  

Waarom voor een FAKRO dakraam kiezen?

Er bestaan veel verschillende soorten dakramen. Elk merk en elk type of soort dakraam heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Wat maakt FAKRO dan zo uniek en waarom zou je voor FAKRO kiezen?

 1. Grote lichtopbrengst 
  Het glasoppervlak van FAKRO dakramen is ongeveer 6% groter dan bij andere merken.
 2. Regelbare ventilatiecapaciteit
 3. Makkelijk te bedienen
  De bediening is onderaan het dakraam bevestigd (en niet bovenaan). Makkelijk!
 4. Hoge mate van veiligheid 
  FAKRO heeft ook dakramen met politiekeurmerk die zijn voorzien van het topSafe-systeem en veiligheidsglas. 
 5. Hoge kwaliteit en lange garantie (10 jaar!)
 6. Uitgebreid assortiment met een groot aanbod toebehoren
 7. FAKRO basis dakkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen  
 8. In 1 dag te monteren

Korte montagetijd en lagere kosten met Fakro Dakramen

Farko dakramenWie voor FAKRO kiest voor technische topkwaliteit, duurzaamheid en daglichtoplossingen die naadloos passen in elk project. Maar ook voor snelle montage, minimaal onderhoud en optimale service. Aannemers en bouwbedrijven zijn verzekerd van flinke tijdsbesparingen. Dat betekent lagere kosten en een zorgeloos product voor, tijdens en na de montage. 

Handgreep aan onderzijde: makkelijk!

Door de handgreep aan de onderzijde zijn FAKRO dakramen altijd makkelijk te bedienen. Onnodig hoog reiken of hulpmiddelen gebruiken om het raam te openen is dus niet meer nodig. Omdat de handgreep aan de onderzijde zit kan het raam hoger in het dak worden geplaatst, wat direct zorgt voor meer lichtinval. Of kies voor een model met een grotere hoogte.

De tuimeldakramen van FAKRO zijn voorzien van een speciale kinderbeveiliging, waarmee je het raam op een kiertje zet zonder dat deze verder opengeduwd kan worden.

Maatwerkoplossingen

Geen vraagstuk is te groot of te moeilijk. Naast de standaard oplossingen van Fakro kan je óók bij ons terecht voor maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan afwijkende maten en vormen of aan bijzondere kleurwensen. 

Laat je adviseren

Voor advies over en aankoop van een FAKRO daglichtoplossing op maat kun je terecht bij onze adviseurs. Neem contact op of vraag de brochure aan. 

Vragen of meer informatie?


Hormes Bouwmaterialen 2 min. 17 maart 2022

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..