024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Blaadjes vallen... maar niet in de dakgoot!

Hormes Bouwmarkt 1 min. 19 november 2021

Voorkom verstopte dakgoten door vallend blad met POLY-NET Gootdrain®

  • POLY-NET Gootdrain®

Geen bladeren meer in de dakgoot!

De dakgoot vrijhouden van blad is een lastige en soms ook gevaarlijke klus. En je blijft bezig. Na een paar dagen moet je weer de ladder op!
Gevaar dat de riolering verstopt raakt als je te laat het blad verwijderd met alle gevolgen van dien. Voorkom waterdachte en overlopende dakgoten.

POLY-NET Gootdrain® biedt de oplossing! De Gootdrain® is een dakgootbeschermer, gemaakt van kunststof gaas, die in de lengterichting is doorgesneden. De gaaselementen worden makkelijk in de dakgoot aangebracht en door de fabrieksmatige spanning klemmen deze zichzelf vast tussen de dakpannen en de gootrand. De bladeren die op de POLY-NET Gootdrain® vallen kunnen opdrogen en waaien uiteindelijk weg.

10 jaar garantie op POLY-NET Gootdrain®

POLY-NET Gootdrain® is vervaardigd uit zwart gekleurd polyethyleen (HDPE). Deze HDPE is een combinatie van nieuwe en hergebruikte grondstoffen. POLY-NET Gootdrain is recyclebaar en milieuvriendelijk. Door de zwarte inkleuring is Gootdrain UV-bestendig en duurzaam. Inmiddels heeft de duurzaamheid van de POLY-NET Gootdrain zich bewezen en zit er dus 10 jaar garantie op het product.

POLY-NET Gootdrain® toepassingsmogelijkheden

De POLY-NET Gootdrain® kan toegepast worden in verschillende type dakgoten. De afstand van de dakpannen tot de gootrand, in combinatie met de diepte, is bepalend voor het type Gootdrain. Doordat de elementen van kunststof zijn kunnen deze op allerlei verschillende manieren in de dakgoot worden aangebracht. 

Maten en Type

  • R 172/0: 70-110 mm / 280 mm x 3 meter  
  • R 178/0: 110-150 mm/  450 mm x 3 meter

Meer informatie of prijzen van POLY-NET Gootdrain® neem contact op met Hormes!


Hormes Bouwmarkt 1 min. 19 november 2021

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..