024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Betegelen

Een compleet assortiment makkelijk bij elkaar geplaatst. Alles wat je nodig hebt voor het betegelen van wanden en vloeren! Van tegellijmen en lijmkammen tot tegelkruisjes en tegelsnijders. 

Tegels zetten op Wand en Vloer

Een wand of vloer betegelen in de badkamer, toilet, (bij)keuken of woonkamer. Wij zorgen dat alle materialen die je daarvoor nodig hebt makkelijk te vinden zijn! 

Alle materialen voor de Tegelklus

Pak in een beweging de juiste tegellijm, tegelkruisjes en lijmkam zodat je direct kunt starten. En heb je alles om na het betegelen het tegelwerk netjes af te voegen? Neem het voegmiddel (op kleur) en hulpmiddelen zoals een spons meteen mee. Want na 24 uur is de tegellijm gedroogd en kan je al afwerken met een strakke voeg. Dan is het wel zo makkelijk als je alles bij de hand hebt. In het assortiment vind je natuurlijk ook hoekprofielen. Maar loop voordat je naar de kassa gaat nog even langs "beschermen' voor kniebeschermers en werkhandschoenen?

Het juiste tegelgereedschap 

Makkelijk betegelen doe je met het juiste en beste gereedschap. Snij de tegels op maat met een tegelsnijtang of vlijmscherpe tegelsnijder of gebruik een tegelzaag. Kleine hoekjes en randjes haal je makkelijk weg met een knabbeltang. Uiteindelijk kit je alles netjes af met de geschikte kit (al dan niet op kleur). 

Cero nivelleer/levelling systeem

Het Cero nivelleer/levelling systeem is speciaal gemaakt om hoogteverschillen tussen tegels onderling zo klein mogelijk te maken voor een strak en vlak eindresultaat. Het systeem kan je zowel bij wand- als bij vloertegels gebruiken. Je gebruikt clips in combinatie met zgn. keggen. Het systeem biedt clips en keggen in verschillende maten.

Want met de nivelleer clips leg je makkelijk een vlakke tegelvloer met overal dezelfde voeg. Dat is wat je als tegelzetter graag achterlaat. Als de clips geplaatst zijn breng je een keg aan door deze eenvoudig in een gat van een clip te steken. De bovenkant van een keg is ribbelig en blijft daardoor goed op zijn plek. De clips zijn verkrijgbaar in verschillende maten/diktes. De maat bepaald de afstand tussen de tegels: de voeg. Meng verschillende maten daarom niet met elkaar, anders worden de voegen ongelijk van grootte. Wij raden je trouwens aan 2 clips per tegelzijde te gebruiken. 

Uitgebreid assortiment Wandtegels, Vloertegels en Decortegels 

De juiste tegels vinden om te betegelen? Welke stijl ook bij je past, bij Tegels & Keukens vind je de tegels voor jouw project! Leg een mooie basis aan in het toilet, badkamer, woonkamer of keuken. Maak het makkelijk: want tegels zijn onderhoudsvrij en in ieder budget is de juiste tegel te krijgen. Kom naar onze showroom of Cash & Carry en ontdek onze uitgebreide collectie Wand- en Vloertegels van Hormes.

Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..