024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Familie Coumans

Hormes In Huis 2 min. 23 juni 2022

Een aantal maanden geleden kwamen Tom & Lieke op aanraden van Paul Melssen (Bouwbedrijf Melssen Bouw) bij Hormes in Huis terecht.

  • kEUKEN FAMILIE COUMANS

Trots - Familie Tom Coumans kocht bij Hormes in Huis een pracht keuken!

Afgelopen week waren we op bezoek bij de familie Coumans uit Nijmegen om het eindresultaat van hun keuken te kunnen zien.

Een aantal maanden geleden kwamen ze op aanraden van Paul Melssen (Bouwbedrijf Melssen Bouw) bij Hormes in Huis terecht voor een nieuwe luxe keuken. Het koppel was al eerder geweest voor de aanschaf van tegels maar nu kwamen ze voor een luxe keuken. Onze adviseur, Dirk had meteen ideeën die mooi gecombineerd werden met de wensen van Tom en Lieke. Een mooi samenspel om zo de ideale keuken te ontwerpen.

Het resultaat mag er dan ook zijn. Tom, een enorme kookfan koos voor verschillende merken apparatuur om zo hun kookdromen uit te laten komen. Zo werd er gekozen voor de nieuwe AEG intelligente stoomoven uit de 9000 serie, een inductie kookplaat met afzuiging van Opera maar ook de soft touch wijnklimaatkast van ATAG is een mooie eyecatcher. Het strak inbouwen van de kastenwand en het onderhoudsvrije werkblad van keramiek maken het een fijne ruimte om in te werken, waar Tom dan ook graag zijn weekenden doorbrengt.

Wij wensen familie Coumans heel veel plezier met hun nieuwe keuken.

Ook zo´n mooie droomkeuken met al jou wensen realiseren? Maak een afspraak met Hormes in Huis 024 642 51 44 of via showroom@hormes.nl

 

 


 


Hormes In Huis 2 min. 23 juni 2022

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..