024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Een groot assortiment maakt het makkelijk voor deze badkamer

Hormes In Huis < 1 min. 24 juli 2019

Een tijdloze marmerlook met een natuurlijke uitstraling: dat was de basis voor deze mooie badkamer. Het project van... Marcel en Marion Derks/Kellendonk.

  • 00verhalenafbeelding
  • 00verhalenafbeelding2

"We wisten al wat zochten toen we de showroom van Hormes binnenkwamen, Want met behulp van Pinterest hadden wij al veel inspiratie opgedaan. Uiteindelijk moet je natuurlijk nog wel de tegels vinden en hoe je al die ideeën verwerkt krijgt in je eigen project is ook nog wel een vraagstuk."

Direct gevonden wat we zochten. We kwamen binnen en ons oog viel direct op deze prachtige marmerlook!


"Ons oog viel direct op een mooie groot formaat marmerlook tegels. Die zijn het ook geworden! We hebben direct de bijpassende vloertegels uitgezocht. Een mooie combinatie is het geworden tussen wit/grijs en zwart/grijs marmerlook. Zelfs de waskom en het plateau is in dezelfde stijl doorgetrokken. De badkamer en toilet is helemaal geworden zoals we ons hadden voorgesteld." 

Trouwe klant 

Sinds 1983 verbouwden Marcel en Marion al meerdere keren hun woning. Sinds jaar en dag levert Hormes hen de bouwmaterialen en toebehoren en zien we ze regelmatig in de bouwmarkt. Als vertrouwde partij tijdens eerdere verbouwingen was het bij de familie direct duidelijk waar de tegels gekocht zouden worden: bij Hormes! 

Ideeën omzetten in uitvoerbaar plan

Heb jij ook leuke ideeën en plannen om de badkamer en toilet te renoveren? Heb je op Pinterest mooie inspiratiefoto's gepind of een moodboard gemaakt? Kom naar onze showroom en zet je ideeën om in een uitvoerbaar plan! Onze adviseurs kunnen je helpen de juiste tegels te vinden en de beste combinaties te maken. 

Bezoek de Tegelshowroom


Hormes In Huis < 1 min. 24 juli 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..